Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Risk of Rain 2 Erken Erişimden Ağustos'ta Çıkacak

 
Yayıncı Gearbox Publishing ve geliştirici Hopoo Games, çok oyunculu roguelike oyunu Risk of Rain 2 PC versiyonunun ilkbaharda çıkması planlanan 1.0 sürümünün Ağustos ayına ertelendiğini duyurdu.
 
Belirtilene göre ertelenme sebebi planların genişletilmiş olması. Hopoo Games, yeni içerikler eklemenin yanı sıra eski özellikleri de iyileştirerek 1.0 sürümü ile Risk of Rain 2'nin tamamlanmış bir oyun olmasını istiyor. Corona virüsünden çok az etkinlediklerini söylüyorlar. Yani ertelemenin salgınla ilgisi yok.
 
1.0 sürümü yeni oynanabilir karakter, son seviye, son boss, yeni eşyalar, ekipmanlar ve daha fazlasını ekleyecek.
 
Yol haritası konsollarda biraz geriden geliyor. PlayStation 4, Xbox One ve Switch versiyonları için Haziran ayında yayınlanacak güncelleme ile Artifacts 2.0, yeni seviye, boss'lar, eşyalar, ekipmanlar ve daha fazlası eklenecek. PC'deki 1.0 sürümü içerikleri ise sonbaharda yayınlanacak güncelleme ile konsollara gelecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Risk of Rain 2 Gearbox Publishing Hopoo Games çok oyunculu roguelike
Manchester United, Football Manager Yapımcılarına Ticari Marka İhlali Sebebiyle Dava Açtı Final Fantasy VII Remake Nisan Ayının En Çok Satan Oyunu Olmayı Başardı

BSC Misafiri

18.6.2020 23:27:36

0
erken erişimden çıktığında beleş olur mu ve tam olarak ne zaman Allah Rızası için yanıtlayın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Risk of Rain 2 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız