Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Risen 24 Ocak 2023'te PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Piranha Bytes, Risen'ı PlayStation 4, Xbox One ve Switch için 24 Ocak 2023'te piyasaya süreceğini duyurdu. Kuzey Amerika'da THQ Nordic, GameStop aracılığıyla PlayStation 4 ve Switch için fiziksel bir sürüm yayınlayacak.
 
Risen, ilk olarak 2 Ekim 2009'da Xbox 360 ve PC için piyasaya sürüldü. PC sürümü şu anda Steam, GOG ve Humble Store üzerinden elde edebilirsiniz.
 
Volkanik Faranga adası, canavarca yaratıklar tarafından tehdit ediliyor. Açık dünya RPG macerası için yükleme ekranı olmadan toprağı savunmak ve nihai kaderini şekillendirmek için kılıç, asa ve 20'den fazla büyü kullanın
 
Gizemli volkanik ada Faranga'yı ve sakinleri için kötü olan şiddetli sarsıntıları keşfedin. Antik tapınaklar yerden yükseldikçe, yanlarında bölgeye terör estiren tuhaf yaratıklar getiriyorlar; tehlikelerle yüzleşecek kadar cesur musunuz? 
 
Duyuru Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Risen PS4 Xbox One Switch
Omoide Kakaete Ai ni Koi!!, Japonya'da 22 Şubat 2023'te PS4, Switch'e Geliyor Pretty Princess Magical Garden Island, Switch için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız