Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rise of the Tomb Raider'a DirectX 12 Desteği Geldi

    
     Steam üzerindeki Rise of the Tomb Raider oyuncuları için DirectX 12 desteğini de beraberinde getiren yeni güncelleme yayınlandı. Windows 10 Store üzerinden oyunu alanlar içinse güncellemenin önümüzdeki birkaç gün içinde yayınlanacağı belirtildi.
 
     İdeal performansı alabilmek adına ekran kartınızın en güncel sürücüleriyle birlikte kullanılması tavsiye edilen güncelleme DirectX 12 desteğinin yanında bazı içeriklere de sahip.
 
     Oyunun Steam sürümü bu güncellemeyle birlikte Nvidia VXAO Ambient Occlusion teknolojisinin son haline kavuşuyor. Benchmark testleri için yeni eklentiler getiren güncelleme farklı sistemler ve farklı donanımları karşılaştırma konusunda kolaylık sağlıyor.
 
     HBAO+ teknolojisi adına başlangıçta eleştirilen ve bu teknolojiyi en kötü kullanan oyun şeklinde ithaf edilen Rise of the Tomb Raider'a bu güncellemeyle birlikte HBAO+ düzeltmesi de geliyor ve Stereoscopic 3D modundaki motion blur problemleri de gideriliyor.
 
     Bunlar haricinde de ufak tefek bazı optimizasyon ve bug düzeltmeleri içeren güncellemeye ilişkin detayları oyunun Steam topluluk sayfasından görebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Tomb Raider Rise of the Tomb Raider Square Enix Crystal Dynamics Xbox One Xbox 360
Forza Motorsport 6: Apex için İlk Video Xbox One Satış Rakamları 20 Milyonu Aştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

X-FI

29.3.2016 19:50:49

0
Yeni Geforce driver ile DX12 sonuçları -> http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=406680

S.P.E.C.I.A.L.

15.3.2016 12:52:39

0
Henüz oynamamam ve bir süre daha oynamayacak olmam iyi oldu o halde. Ama umarım ben oynayana kadar düzeltirler. HBAO+'ta öyle bir sorun olduğunu bilmiyordum mesela. Genelde birden fazla oyunda yaşadığım tecrübede çok güzel bir efekt olduğu yönündedir, meğer bilmeyip açıp daha kötü bir görüntü alacaktık. Bu konularda uyarılması gerek insanların, gerekirse hızlı güncellemelerle düzeltilene kadar belli ayarların kapatılması lazım. Ben gene araştırıyorum ama her şeyi takip edemiyoruz, bir de bu konulara aşina olmayan insanları düşünmek lazım. DX12 konusunda zaten ne desem bilmiyorum, terbiyesizlik. PC oyuncuları iyice dalgaya alınıyor. Sorumluluk alan bir tane insan da yok, oh ne güzel.

GT_55

14.3.2016 20:24:08

+1
Dün açıp denedim, 35-45 fps arası veren makine kasım kasım kasılıyordu.Sözde dx12 perfromans artıracaktı.

# Ace #

14.3.2016 18:22:55

0
Nvidia adına dx12 sorunlu gelmiş gözükmekte şu an dx12 ile başlatılan oyunda durmadan crash ile karşılaşılıyor. Ayrıca crash sonrası bazı nvidia modellerinde cpu core hızı kendini koruma moduna alıp hızı 500 civarlarına sabitliyor. Şayet olurda yaşanılan crash sonrası oyun içinde fps değerleriniz anormal bir düşme ile sizi karşılarsa; nvidia denetim içinden tüm ayarları geri yükleme ile normal haline çevirin bu cpu core sorununuzu ortadan kaldırır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rise of the Tomb Raider ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
50 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız