Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rise of Ragnarok Asunder Artık Mobil'de

 
Video oyunu dağıtıcısı Yoozoo Games, Rise of Ragnarok - Asunder'ı resmî olarak yayınladı. Yeni fantastik MMORPG, artık iTunes ve Play Store'da.
 
Rise of Ragnarok - Asunder, oyuncuların mistik diyarlarda macera peşinde koşmalarına olanak sağlayan fantastik bir MMORPG. Oyunda beş güçlü sınıftan birini seçmek mümkün; Suikastçı, Savaşçı, Büyücü, Rahip ve Kolcu. Çeşitli PvE ve PvP modları oyuncuları bekliyor.

Oyuncular küçük arena tarzı düellolarda arkadaşlarıyla savaşabilir, büyük çaplı MOBA çarpışmalarına katılabilir ya da üç farklı baskın türünde Boss'ları yenebilir ve sıra dışı ganimetler edebilirler. Oyuncular yoldaş ve petleriyle birlikte savaşabilir, Ruh Ekipmanı sistemiyle avantaj kazanıp oyun tarzlarını geliştirebilirler.
 
Büyük Mısır Piramitleri’nden Olimpus Dağı’nın sarp yamaçlarına kadar oyuncular gerçek dünyadan alınmış dünya harikalarının tadını çıkarabilirler. Tüm mekânlar gerçek hâllerinin birer kopyası. Tek farkı, zırhlarınızı kuşanıp ilahî gücünüzle buraları gezebilecek olmanız.
 
Rise of Ragnarok - Asunder'ı Google Play Store veya iTunes Store'dan indirip dünyayı parçalayabilirsiniz. 
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Football Manager 2019 Resmi Olarak Duyuruldu V-Rally 4 için 10 Dakikalık Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız