Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Riot Türkiye'den LoL'e Kış Sezonu Turnuvası!


    Ulusal League of Legends turnuvası ile birlikte ülkemize sağlam bir şekilde giriş yapan Riot Games Türkiye, etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor. Riot Türkiye, bu kez Kış Sezonu için özel bir turnuvayla karşımıza çıkıyor.
 
    Yapılan duyuruya göre bu turnuvadaki elemelere Türk League of Legends takımları hem İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Eskişehir, Bursa ve Mersin'deki belirli internet kafelerden, hem de internet üzerinden çevrimiçi olarak katılabilecekler.
 
    Finalde 8 farklı takımı ağırlamayı planlayan Riot Games, ödül konusunda da yine cömert davranıyor. Belirtilenlere göre bu 8 takıma toplamda 200.000 Riot Puanı dağıtılırken, birinci takıma 15.000 TL, ikinci takıma 7.500 TL ve üçüncü takıma da 5.000 TL'lik ödül verilecek. Ayrıca turnuva sponsorlarından yine bu 8 takıma özel bazı hediyeler de ileride açıklanacak.
 
    Sadece Türkiye sunucundaki takımların katılabileceği turnuvanın eleme maçları 9 Aralık'ta başlayacak. Özel etkinliklerin süsleyeceği finaller ise 19-20 Ocak tarihlerinde oynanacak. Daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Valve'den Dota 2 Turnuvasına Yönelik Kısa Film Marvel: Avengers Aliance Türkçe Olarak Facebook'ta

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız