Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Riot Games'in Taktiksel FPS Oyunu Project A PC için Duyuruldu

 
Riot Games, karakter tabanlı birinci şahıs taktiksel nişancı oyunu Project A'yi PC için duyurdu. Çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Riot Games, Project A'yi "yakın gelecekte dünyada geçen, her biri kendine özgü yeteneklere sahip ölümcül karakterler içeren tam ve rekabetçi bir birinci şahıs nişancı oyunu" olarak tanımladı.  
 
Oyunun baş yapımcısı Anna Donlon:
 
"Söz veriyoruz ki tıpkı League of Legends'ta olduğu gibi bu oyunu da yıllar boyunca destekleyeceğiz. Project A'da her bir anın çok önemli olduğu taktiksel nişancı oynanışına sadık kalacağız. Ama ayrıca bazı yenilikler de getirmek istiyoruz. Taktiksel nişancı oyunumuzun daha fazla yaratıcılık, daha fazla kendinizi ifade etme şansı ve çok daha fazla stil içermesini istiyoruz. Project A'da yetenekleriniz harika ve taktiksel fırsatlar oluşturarak silahşorluğunuzu daha da öne çıkarıyor."
 
"Yola deneyimli geliştiricilerle çıktık ve ekibin tüm üyeleri FPS türüne yönelik büyük bir tutku ve tecrübeye sahip. Ama sadece doğru ekibe sahip olmak yeterli değil. Doğru sorunları da çözmemiz gerekli. Peki bu tam olarak ne anlama geliyor? Öncelikle hepimiz düşük sunucu yenileme hızları yüzünden mermilerimizin sayılmamasından sıkıldık. Sürekli 'adanmış sunucular' gibi beylik lafları duyuyoruz ama hiç kimse düşük pingden veya kafasını ilk uzatan tarafın avantajından bahsetmiyor. Ama Project A'da küresel altyapıya büyük önem vereceğiz ve bu avantajla savaşmak için özel olarak tasarlanmış bir net kodu üstünde çalışacağız." 
 
"Şimdi gelin hilecilerden bahsedelim. Oturup gerçekten yenildiğinizi mi yoksa birilerinin aimbot veya wallhack mi kullandığını merak etmek sinir bozucu. İlk günden itibaren hile karşıtı çalışmaları geliştirme sürecinin en başına koyduk ve oyunlarınızın rekabet bütünlüğünü korumak için ne gerekiyorsa yapacağız." 
 
Daha fazla bilgi önümüzdeki yıl paylaşılacak.
 
Duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Teamfight Tactics Önümüzdeki Yıl Mobile Geliyor League of Legends Dijital Kart Oyunu Legends of Runeterra PC ve Mobil için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MovieClipS

16.10.2019 12:31:06

+1
Oluşturdukları dünyayı sonuna kadar kullanmak istiyorlar, ki doğal hakları zaten. Ben gerçekten beğendim FPS türüne farklı bir bakış açısı sunacak gibi duruyor.

TheNewAtilla

16.10.2019 12:07:49

0
Tr sunucusuyla gelirse harika olur

BSC Misafiri

16.10.2019 11:47:13

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Bgrn7 Indie oyun gibi duruyor.
Erken aşamada bir proje.

Bgrn7

16.10.2019 09:37:08

0
Indie oyun gibi duruyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız