Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Riot Games'in Shooter Oyunu Project A'in İlk Detayları CS:GO Yorumcusu HenryG Tarafından Paylaşıldı

 
League of Legends'ın geliştiricisi Riot Games'in taktiksel shooter oyunu Project A'in ilk detayları paylaşıldı. Detayları, CS:GO'nun yorumcusu HenryG Twitter üzerinden paylaştı.
 
HenryG'nin Tweet'lerine göre oyunu hızlı bir şekilde karşılaştırmak gerekirse Project A, Counter Strike'a oldukça benziyor. Kendisi oyunun beşe beş taktiksel yönü ağırlıklı olan bir modunu oynamış. Oynadığı modda bir takımın kazanabilmesi için toplamda 12 eli kazanması gerekiyormuş ve oyunun ortasında hücum ve savunma takımları rol değiştiriyor. Ayrıca oyunda aynı Counter Strike'ta olduğu gibi iki adet bomba yerleştirme noktası mevcutmuş.
 
Söylediğine göre oyunda her ne kadar karakterlerin özel yetenekleri olsa da bu durumun Overwatch veya Apex Legends'ta olduğu gibi öncelikli bir nokta olmadığını söylemiş. Her raundun başında oyuncular silah alırken özel yetenekleri de satın alıyormuş. HenryG'nin dediğine göre bu özel yetenekler Counter Strike'taki el bombası gibi ekipmanların işleyişine benziyormuş. Söylediğine göre, karakterlerin özel güçlerine güvenmeden de oyunu gayet keyifli bir şekilde oynayabiliyormuşuz. Öncelik anladığımız kadarıyla silahlarda ve taktikte. Ayrıca oyunda bulunan her sınıf aynı silahlara erişim sağlayabiliyor. 
 
HenryG son olarak oyunun haritalarını çok beğendiğini dile getirmiş ve aynı Counter Strike'ta olduğu gibi haritaların ikonik hale gelebileceğinden bahsetmiş. Son olarak HenryG, Project A için Counter Strike'tan sonra oynadığı en iyi oyun olduğunu söylüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Bleeding Edge'in; Buttercup, Nidhoggr ve Zero Cool Karakterleri İçin Rehber Videosu Paylaşıldı Trials of Mana için Demo Yayınlanacak Gibi Duruyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız