Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Riot Games'in Dövüş Oyununa İlk Bakış

 
Riot Games, Radiant Entertainment tarafından geliştirilen Project L adlı yeni dövüş oyunu için birkaç saniyelik oynanış görüntüsü paylaştı.

Radiant Entertainment başkan ve CEO'su Tom Cannon:
 
"Bir ay kadar önce EVO'da Project L hakkında bazı haberleri dünyanın her yerinden dövüş oyunu hayranlarıyla canlı olarak paylaşma şansı bulmuştuk. Bu cidden çılgınca bir deneyimdi; çünkü bir süredir proje üzerinde çalışıyorduk ve onun hakkında her şeyi sır gibi saklamak zorundaydık. League of Legends oyuncularının bu oyundan beklentilerinin biraz daha farklı ama bir anlamda dövüş oyuncularının beklentileriyle paralel olacağını düşünüyorum."
 
"Sonuçta herkes harika bir oyun istiyor. Ancak gördüğümüz kadarıyla insanların Runterran şampiyonalarını yeni bir ışık altında, hatta yeni bir kamera açısından görmeye can attığı ortada. Tabii dövüş oyunu yapmak çok ama çok zor. Bu oyunları yapmanın önemli incelikleri var ve epey yol olarak güzel olduğunu düşündüğümüz şeyler yapmaya yaklaşsak da hala çok çalışmamız gerek. Şimdilik bir süreliğine sessiz kalacağız, bu yüzden yakında gelecekte bizden pek haber beklemeyin ama sizin için harıl harıl çalıştığımızı bilmenizi isteriz." 
 
Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
League of Legends Dijital Kart Oyunu Legends of Runeterra PC ve Mobil için Duyuruldu League of Legends Esports Manager Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

by_endless

17.10.2019 23:01:31

0
Oyun çıkalı 10 yıl oluyor bunlar evreni farklılaştırıp alternatif oyunlar tasarlarmaları için kullanıcı kaybetmesi gerekiyormuş demek ki :D salak firma işte bir 5 yıl önce popülerliğinin zirvesinde şu hamleleri yapsan ölür müydün?

BSC Misafiri

16.10.2019 19:06:56

0
Bilgisayar için olucak gibi gözüküyor gördüğümüz gibi adam klavye ile oynuyor kol desteği vb zaten eklerler gibi

BSC Misafiri

16.10.2019 10:12:10

+2
Telefon içinse güzel gözüküyor gerçekten
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız