Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Riot Games’den 40 bin TL’lik Ödül!


     Yurtdışındaki e-spor keyfini ve kültürünü ülkemizde de geliştirmeyi amaçlayan Riot Games, zaman geçirme aracı olarak görünen oyunların aslında bir spor dalı olduğunu Türkiye’deki en yüksek para ödülüne sahip turnuvasıyla kanıtlıyor.

     Ödüller büyük!

     Şirket, 15 Eylül’de başlayacak League of Legends elemelerinden birinci olarak çıkan 8 takımı 5-7 Ekim tarihlerinde GameX’te yapılacak olan lansmanda final mücadelesi için buluşturuyor. 15 Eylül’de başlayıp 30 Eylül’de bitecek olan zorlu maratonda birinci olan sekiz takım, 5 Ekim Cuma günü başlayacak olan çeyrek final maçlarıyla GameX’te kapışacak. Takımlar DOUBLE ELIMINATION/BEST OF 3 formatındaki turnuvada şampiyonluğu elde etmeye çalışacak.

     Birinci olan takım 10 bin TL’lik para ödülünün yanı sıra ASUS’tan dizüstü bilgisayar ve Logitech’ten hediyeler kazanırken ikinci olan takım 5 bin TL’lik para ödülü ve Logitech’ten hediyelerin sahibi oluyor. Üçünü olan takımı ise 2.500 TL’lik para ödülü ve Logitech’ten hediyeler bekliyor.

     Yarışmacıların yanı sıra turnuvayı yerinde izleyen League of Legends severler de GAMEX boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler ile eğlenceli zaman geçirme fırsatını yakalayacak.

     Daha aydınlık bir gelecek uğruna savaşın!

     Asus ve Logitech’in sponsor olduğu turnuvadaki ödülleri kazanma şansını yakalamak ve Türkiye’nin ilk resmi League of Legends şampiyonasında yarışmak için, adaylar “online” ve “offline” olmak üzere iki farklı şekilde elemelere katılabilecek. Ev rahatlığında turnuvaya katılmak isteyen oyuncular için ESL (www.esl.eu) ve Efsaneler Ligi (www.efsanelerligi.com) üzerinden elemeler gerçekleşecek. Turnuvada kazandığı zaferleri etrafındaki herkesle paylaşmak isteyen oyuncular içinse İstanbul, İzmir ve Ankara’da belirlenen internet kafeler de turnuva mekanları arasında yer alacak. Yapılacak elemelerde East ve West sunucularından birer şampiyon takım GameX’teki finallere katılma şansı yakalayacak. Riot Games, GameX’e İstanbul dışından katılacak oyuncuların ulaşımını ve konaklamasını da karşılayacak. Turnuva formatıyla ilgili detayları Riot Games’in resmi sitesi olan tr.leagueoflegends.com adresindeki forumlardan öğrenmek ya da iletisim@riotgames.com adresinden ulaşmak mümkün.

      Yarışmacı adayları turnuvanın ESL ve Efsaneler Ligi elemelerine katılmak, bilgi almak ve kayıt olmak için aşağıdaki linklere tıklayabilir:

ESL: www.esl.eu
Efsaneler Ligi: http://www.efsanelerligi.com


İnternet kafe turnuvalarının olacağı tarih, şehir ve kafeler:

15 Eylül İstanbul Gamekstra
15 Eylül İzmir Milky GameArea
22 Eylül Ankara Chatlak Cafe
22 Eylül İstanbul Beşiktaş Adeks
29 Eylül İstanbul Kadıköy Adeks
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Söylenti: PS Vita Hacklendi, Ev Yazılımlarına Açık Call of Juarez: Gunslinger Duyuruldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

10.9.2012 13:48:58

0
bazıları LOL haberlerının Erdinç yuzunden cıktıgını dusunsede ben aksını dusunuyorum cunkı oyun aşırı derecede yukselıste dunya genelınde boyle bır yukselıse sahıp oyuna aıt haberlerınde pıyasada çokca dolasması normal ve haber sıtelerıde gorevı bu haberlerı bıze iletmektir oyun haberlerı konusunu bıraz dıkkatlı gezınırsenız haberlerın cogunlugu suan halı hazırda cıkması beklenen populer oyunların haberlerı LOL de bu populer oyunlardan bırı

Esquire of Rohan

7.9.2012 23:36:45

0
Riot games hakkında baya haber gelmeye başladı.Herhangi bir bahaneyle Erdinç abiyle bir ropörtaj yapsanız hem daha çok bilgileniriz hemde Erdinç abiyi yeniden görürüz.

BiqBrav3

7.9.2012 15:14:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: al3xm3rc3r riot sonu canavarı
Cahilmisin arkadaşım alttaki basın bülteni yazısını görmüyormusun bu haberi sadece bölüm sonu canavarı mı yayınladı sanıyorsun bu gibi insanları almayacaksın bsc gibi sitelere.

sniper23

6.9.2012 21:40:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: al3xm3rc3r riot sonu canavarı
Adamlar toplam 40 k para dağıtıyor. Eğer bu konuyla alakan yoksa ne işin var ?

al3xm3rc3r

6.9.2012 15:02:33

0
riot sonu canavarı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız