Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Riot Games TFT İstatistiklerini Paylaştı

 
 
     Oyuncuların tekli olarak oynadığı ve eşya toplayıp, birleştirdiği strateji tabanlı "Taktik Savaşları" moduna dair güncellemeler ve planlamalar Riot Games tarafından paylaşıldı. Verilen bilgiye göre şirket tarafından Haziran ayının sonlarına doğru yayınlanan bu oyun modu, 33 milyon oyuncu tarafından oynandı. TFT’nin geliştirilmesi için çok daha fazla kaynak ayırdığını açıklayan Riot Games, 2020’den itibaren TFT için de rekabetçi bir ortam inşa etmeyi planladığını Kore'de oldukça fazla kitlelere hitap ettiğini bildirdi. 
 
Riot Games'in TFT İstatistikleri:
 
     "TFT’yi her ay 33 milyondan fazla oyuncu oynuyor (neredeyse Kanada’nın toplam nüfusu kadar!). Ayrıca oyun, çıktığından beri toplamda 1.725.000.000 saat, son 30 gündeyse 720.000.000 saat oynandı. TFT oyuna geldiğinde, LoL’ün küresel eşzamanlı oyuncu ortalaması %30 arttı. Bu sayı günümüzde de düşmedi. Şu ana kadar en fazla LoL oyuncusuna sahip ve en çok saate ulaşan sunucuysa Çin. Mod çıktığından beri, bu sunucuda LoL’ün toplam oynanma saati %35 arttı ve aylar sonra da hâlâ aynı."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Gran Turismo Sport Eylül Güncellemesi Yayınlandı Death Stranding'in Çevrimiçi Özellikleri PlayStation Plus Gerektirmeyecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız