Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Riot Games Kış Şenlikleri Duyuruldu!

 
     Riot Games Türkiye, "Riot Games Kış Şenlikleri" etkinliğini duyurdu. Etkinlik, 6 - 30 Kasım tarihleri arasında başlayacak. 
 
Riot Games Türkiye'nin yayınlamış olduğu makaledeki etkinlik ve turnuvalar; 
 
     Sevdiğin yayıncıları izleyebileceğin, izlerken ödüller kazanabileceğin LoL, TFT ve VALORANT yayıncı turnuvaları ayrıca gösteri maçları Kış Şenlikleri bünyesinde 6 Kasım itibariyle sizinle buluşuyor!
 
 
 
Kış Şenlikleri / Cafe Kupası VALORANT & League of Legends

     Türkiye’nin her yerinden kafelerin belirleyeceği, temsilcilerinin birbirleriyle VALORANT ve LoL’de mücadele edeceği Cafe Kupası, 14 - 29 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Cafe Kupası'nın detayları çok yakında yayınlanacak.

Kış Şenlikleri / LoL Ödüllü Yayıncı Turnuvası

     16 - 17 Kasım tarihlerinde seyir zevki yüksek ve takip ettiğiniz yayıncıların kapışmalarına şahit olacağınız LoL ödüllü yayıncı turnuvası düzenlenecek. Katılımcılar toplamda 35.000 TL ödül için kıran kırana mücadele verecek. Gizemli indirimler ve sürprizler sizleri bekliyor olacak!

Format ve Ödüller

     Tek grup, 4 kaptan ve takımları kendi içlerinde karşılaşmalar oynayacak. Grupta ilk iki sıraya yerleşen takımlar finale çıkacak. 3 karşılaşma üzerinden oynanacak finalde büyük ödül için kapışacaklar! Toplamda 35.000 TL için mücadele edecek takımlar sıralamalarına göre ödül havuzundan pay alacak.
 
Katılımcılar: Crystal, Elwind, Naru, Thaldrin
 
Kış Şenlikleri / TFT Yollar Yayıncı Turnuvası

     19 - 20 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek ödüllü yayıncı turnuvası katılımcıların kendi kanallarından yayınlanacak, toplamda 25.000 TL ödülün dağıtılacağı turnuvanın yayınlarında sürpriz çekilişler sizleri bekliyor.

Format ve Ödüller

Katılımcılar ilk gün toplamda 5 karşılaşma oynayacaklar. Bu 5 karşılaşma sonunda lobilerindeki genel puan sıralamasına ilk 4’e girenler final lobisine çıkmaya hak kazanacak.

Sıralama Puanları

1. 10 Puan
2. 8 Puan
3. 6 Puan
4. 5 Puan
5. 4 Puan
6. 3 Puan
7. 2 Puan
8. 1 Puan

     İkinci gün final lobisine katılanlar arasında mücadele gerçekleşecek. 18 veya daha fazla puana ulaştıktan sonraki ilk maçı kazanan yayıncı lobiyi kazanmış olacak. Geri kalan katılımcılar ise o anki puanlarına göre sıralanacak. İki oyuncu arasında puan eşitliği olması durumunda son karşılaşmadaki sıralamaları dikkate alınacak.
 
Katılımcılar
 
Lobi 1: rubichimself, idlemonkk, Nyu, Despin, LEVO, Theokoles, TheFlyingRam, kanjugen
Lobi 2: Ging, Arat, BilecikSoul, HolyThoth, Uthenera, Bahtam, justWoven, FujitoraHS
 
Kış Şenlikleri / VALORANT Ödüllü Spike Cup 3

     24 - 25 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek Spike Cup serisinin 3. serisi Kış Şenlikleri adı altında sizlerle buluşacak. Bileği kuvvetli, sevdiğiniz yayıncılar karşı karşıya gelecek, büyük ödül 40,000 TL için mücadele edecekler.

Format ve Ödüller

     4 Kaptan ve takımları, tek bir grupta rekabet edecek. Her takım birbiriyle oynadıktan sonra, grup içindeki ilk iki takım finale çıkacak. Final 3 maç üzerinden oynanacak ve kazanan büyük ödülün sahibi olacak. Geriye kalan takımlar sıralamalarına göre ödül havuzundan paylarını alacak.
 
1. 20,000 TL
2.10,000 TL
3. 5,000 TL
4. 5,000 TL 

Katılımcılar: cNed, Rogu, tecoNe, wtcN 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak League of Legends league of legends riot games pc rts mmo
Marvel's Spider-Man: Miles Morales ‘Kendin Ol’ TV Reklamı Warframe PS5 Versiyonuna İlk Bakış

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız