Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Riot Games Kampüs Elçileri Programı Yeni Elçilerini Arıyor!

 
     Riot Games Türkiye'nin elektronik spora ilgisi olan üniversite öğrencilerine yönelik hazırladığı Kampus Elçileri Programı, bünyesine dahil edeceği yeni elçilerini arıyor. 
 
Kampus Elçileri Programı Nedir?
 
     Üniversitelerde League of Legends ve espor ile ilgilenen oyunculardan destek olarak oyun deneyimini geliştirmek adına üniversitelerde belirlenmiş elçiler ve Riot Games Türkiye ile birlikte ortak çalışma fırsatı sunan bir programdır. 

     Riot Games Türkiye ile işbirliği yaparak espora ve okuduğu üniversitenin League of Legends topluluğuna katkıda bulunacak, elçiler neler yapacak?
 
- Riot Games ile iletişim kurarak üniversitelerinin sesi olacaklar: Riot Games ile birlikte, üniversitelerinde LOL’ün ve esporun bilinirliğini arttırmaya yönelik faaliyetlerde bulunur.
 
- Okullarındaki oyuncuların şikayetlerini, önerilerini dinleyerek ve Riot Games’e aktaracaklar. Böylelikle farklı üniversitelerdeki LoL oyuncularının sesini daha iyi duyurabilmek ve onları daha doğru anlamak adına Riot Games'e yardımcı olacaklar.
 
- Riot Games saha ekibiyle birlikte kendi okullarında turnuvalar düzenleyerek, okullarının Üniversite Ligi’ne katılımından sorumlu olacaklar.

- Etkinlik düzenlemek: Dünya Şampiyonası maçlarını üniversite arkadaşlarıyla toplanıp, birlikte seyretmeye yönelik organizasyonlar düzenleyecekler.
 
Kimler başvurabilir?

     Üniversitelerin espor, oyun ya da League of Legends kulüp başkanları bu programa başvurabilir. Eğer üniversitede böyle bir kulüp yoksa kişisel olarak başvuru yapılabilir. Bunun için Riot Games'e öğrenci belgesi/kimliği görselini iletmek yeterlidir.
 
Kampüs Elçileri Programına Başvurmak İçin Tıklayınız 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Quantic Dream'in Artık Tüm Oyunları Multiplatform Olacak Eski id Software Stüdyo Yönetmeni Tim Willits Saber Interactive'e Katıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız