Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Riot Games, 2020 Kampus Elçileri'ni Duyuruldu

 
     Riot Games, 2020 Kampüs Elçileri'ni duyuruldu.
 
     Kampüs Elçileri programına Türkiye’nin dört yanındaki 170 üniversiteden, 1500’ün üzerinde başvuru gerçekleşti. Her bir başvuruyu titizlikle değerlendirdiğini belirleyen Riot Games, 2020 Kampüs Elçileri'ni resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.
 
2020 Kampüs Elçileri'ne Buradan ulaşabilirsiniz.
 
 
 
"Riot Kampüs Elçileri programı nedir?

     Üniversite öğrencileri, Türkiye’deki geniş LoL topluluğunun önemli parçalarından. Bu kapsamda üniversitelerde League of Legends ve espor ile ilgilenen oyuncularımıza destek olarak oyun deneyimini geliştirmek de bizim için aynı oranda önem taşıyor. Riot Kampüs Elçileri, üniversitelerde belirlenmiş elçiler ile birlikte çalışarak bunu yapmamıza olanak kılan bir program.
 
     Bizimle işbirliği yaparak espora ve okuduğu üniversitenin League of Legends topluluğuna katkıda bulunacak, bu heyecan verici deneyimi okulunun Riot ile birlikte çalışan tek temsilcisi olarak yaşayacak elçiler neler mi yapacak? Riot Games ile iletişim kurarak üniversitelerinin sesi olacaklar, turnuva organize edecekler ve etkinlikler düzenleyecekler."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Bitexen TESFED Türkiye Kupası Başlıyor! Microsoft, Doom Eternal'ın Xbox Game Pass'e Geleceğini İşaret Ediyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız