Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rime Kendine Yeni Yayıncı Buldu

 
   Tequila Works'un geliştiriciliğini yaptığı ICO'ya benzer yapısı ve göze hoş gelen grafikleriyle de dikkat çeken Rime için yeni gelişmeler yaşandı.
 
   Tequila Works yaptığı açıklama ile Greybox ve Six Foot ile partnerliğini duyurarak bu iki firmanın oyunun yayıncılığını üstlendiklerini belirtti. Geliştirici firma daha çok bilginin, oynanış videosunun, çıkış yapacak platform detaylarının bilgisini 2017'nin başında vereceğini de belirtti.
 
   Rime ilk olarak 2013 Gamescom'da karşımıza çıkmış ve PlayStation 4'e özel olarak duyurulmuştu. Uzun süren sessizliğin ardından Rime'ın hakları geliştirici stüdyo tarafından Sony'den geri alınmıştı.
 
   Temmuz ayının sonunda gelen bilgi ile de gelen yoğun sorular üzerine cevap veren Tequila Works, oyunun hala geliştirildiğini, ekibin sıkı bir çalışma içerisinde olduğunu, geçen yıldan bu yana %40 oranında büyüdüklerini ve yeni bilgilerin yakın zamanda geleceğini belirtmişti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Tequila Works Rime ICO Macera
Gwent: The Witcher Card Game Kapalı Betası Ertelendi No Man's Sky'ın Limited Edition Kutusundaki Online Multiplayer Kısmı Gizlenmiş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.8.2016 09:18:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka Bilen bilir. Bu sirketin aslinda ilk tercihi Xbox One yani MS idi. Ancak kapali kapilar arkasinda ki MS ye yapilan sunum beğenilmeyip MS den veto yiyince mecburen sonye yönelen sirket sony den de hatiri sayilir finansal yârdim almistir ancak bir turlu oyunu calisir hale getirememişler.(Bana sorarsaniz bilinçli olarak sabote edilip normalde sadece ps4 e cikacakken bu sekilde sony nin bezdirilip sonrasinda biraktirildiktan sonra gerçek amaç olan Xbox one ve Windows 10 platformuna da cikarmak). Nerden uyduruyorsun diyebilirsiniz ancak bu gibi kucuk sirketler oyunlarini hemen ne kadar erken olursa o kadar kardir düşüncesi ile cok hizli hatta tabiri caizse yârim yamalak cikarmak isterler cunki bir aylik sarkma uzama bir aylik 10 larca yüzlerce mühendise milyon dolar maas ve diğer masraflar demektir. Demek o ki kucuk bir sirket elinde ki oyunu 4 sene cikarmadan piyasada başka bir guc desteği olmadan dayanamaz ki bu gizli guc MS dir.
Microsoft'un artık paranoya hale geldiğinin bir kanıtıdır yukarıdaki yorum. Kendi adıma özel oyunu olmadığı için kesinlikle konsollarını almam, Nintendo ve Playstation'ı özelleri ekseninde değerlendiririm ama her şeye de bir kulp takmak veya komplo teorileri üretmek bir rahatsızlığın olduğu gerçeğini ortaya çıkarır.

Kasatka

11.8.2016 23:44:55

0
Bilen bilir. Bu sirketin aslinda ilk tercihi Xbox One yani MS idi. Ancak kapali kapilar arkasinda ki MS ye yapilan sunum beğenilmeyip MS den veto yiyince mecburen sonye yönelen sirket sony den de hatiri sayilir finansal yârdim almistir ancak bir turlu oyunu calisir hale getirememişler.(Bana sorarsaniz bilinçli olarak sabote edilip normalde sadece ps4 e cikacakken bu sekilde sony nin bezdirilip sonrasinda biraktirildiktan sonra gerçek amaç olan Xbox one ve Windows 10 platformuna da cikarmak). Nerden uyduruyorsun diyebilirsiniz ancak bu gibi kucuk sirketler oyunlarini hemen ne kadar erken olursa o kadar kardir düşüncesi ile cok hizli hatta tabiri caizse yârim yamalak cikarmak isterler cunki bir aylik sarkma uzama bir aylik 10 larca yüzlerce mühendise milyon dolar maas ve diğer masraflar demektir. Demek o ki kucuk bir sirket elinde ki oyunu 4 sene cikarmadan piyasada başka bir guc desteği olmadan dayanamaz ki bu gizli guc MS dir.

İdrak İstimlak

11.8.2016 13:32:33

0
Bu adamlar yatici cikinca Sony kapiyi gosterdi bunlara. Ne zamansir sadece lafla isi goturmeye calistilar ancak ortada oyun denilebilecek bir sey olmayinca Sony de hadi canim size bye bye dedi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rime ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız