Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rift İçin Konsol Planları Yapılmıyor


    Final Fantasy XIV, The Elder Scrolls Online gibi MMO'lar, yeni nesil konsolları da platformları arasına almıştı. Yeni nesil konsollarda bir MMO akımı görmeye başlasak da, Free to Play piyasasına yeni giriş yapan oyunlardan Rift, bu akıma uymayacağa benziyor. 
 
    Bir röportajda konuşan Rift'in yönetmeni Simon Ffinch, "Gelecekte alacağımız kararlarla ilgili şimdiden açıklama yapamam fakat şu an için konsollarla ilgili bir planımız yok. İlk önce bir köşeye çekilip konsollardaki MMO piyasasını, oyunlara olan ilgiyi gözetlememiz lazım. Sonrasında ise Rift ile ilgili kararlar verebilriiz." sözlerini söyledi.
 
    Bana sorarsanız Rift, Warhammer Online veya World of Warcraft gibi bol 'skill' üstüne kurulan MMO'lar, oynanabilirlik açısından konsol piyasasına pek yanaşmayacaktır. Bunun yerine örneklerde de gördüğümüz gibi The Elder Scrolls Online, Final Fantasy XIV veya FPS türü MMO'lar konsol cephesinde karşımıza çıkacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg mmo rift planes of telara trion worlds ubisoft
inFamous: Second Son'dan 5 Yeni Ekran Görüntüsü Gran Turismo 6'nın PS4 Sürümünden Haber Yok

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rift
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız