Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rift: Yama 1.4 İçin Notlar Yayınlandı!

The Water Saga yüzünden deniz altında çok dolaşacağız gibi.

      İki ejdarhanın da ölmesi yüzünden, House Aelfwar mezhepleri ve Abyssal zayıflamak yerine daha da tehlikeli bir hale geldi. Ölenleri diriltmek için bir yandan uğraşırlarken de Defiant ve Guardian'lar birbirleriyle savaşmanın yeni yollarını arıyorlar. Peki bütün bunlar olurken oyunda ne gibi değişikler oluyor bakalım;
 
      * The Water Saga: Abyssal ile savaşmak için Ascended'lar Water Saga'ya giriş yapabilirler. Burada alacakları yeni görevler ile mezheplerin gizli sırlarını ortaya çıkaracak ve taraflar (Defiants ve Guardians) kendi taraflarından önemli kişilerin bu deliliğin etkisi altına alınmamaları için mücadele edecekler. Water Saga ile yeni epic eşyalar gelirken bir de "Crocnard" bineği geliyor.
 
      * Drowned Halls: 10 kişilik yeni zindan ile yeni zırhlar alacak ve bu alternatif dünyada Sorceress Hydriss'i engellemeye çalışacaksınız.
  
      * PvP Riftleri
 
      * Cross-Shard LFG:  Artık zindanlar için oyuncu ararken diğer Shard yani sunuculardan da kişiler bulacaksınız, böylece bekleme zamanınız oldukça düşecek ve kolayca zindanları bitirebileceksiniz.
 
     * Quest Item Keyring: Yeni gelecek bir çantada sadece görevlerden aldığınız eşyalar olacak böylece çantanız bu eşyalarla dolup taşmayacak.
 
      * Meslek sahibi oyuncular tarafından yaratılan 8 yeni zırh seti. Bu setler yüksek, raid ve zindanlar için dizayn edildi, böylece kendiniz yapıp, rahatlıkla giyebileceksiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg mmo rift planes of telara trion worlds ubisoft
City of Heroes: Comic-Con Paneli Videosu Catherine PC'ye Gelebilir Miydi?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rift
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız