Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ridge Racer Vita'dan E3 Videosu

Ridge Racer Vita'nın yıl sonunda çıkması bekleniyor.
 
     Bu hafta E3 2011'de PlayStation Vita için duyurulan Ridge Racer Vita için teknoloji videosu yayınlandı. Fuar alanından kayıt edilerek yayınlanan videoda Ridge Racer'ın, Sony'nin yeni el konsolunda nasıl görseller sunacağı hakkında fikir sahibi olabiliyoruz.
 
     Videoda oyun hakkında etkileyici görüntülere, harika müziklere, kişiselleştirilebilen sürüş dinamiklerine ve yollara, daha önce görüşmemiş bir Ridge Racer deneyimine sahip olacağından bahsediliyor. Bu etkileşimli teknoloji demosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.






Bu haberin bağlantısı
URL
Ridge Racer Vita E3 2011 Namco Bandai Games Yarış PS Vita
Steam Hesabınızı Facebook ile Bağlayın Forza Motorsport 4 vs GT 5 Karşılaştırma Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

d3l1kanli

13.6.2011 11:02:48

0
ps vita nın dokunmatik ekranı ne çok merak ediyordum fakat büyük ihtimal rezistif çünkü adam baya bi bastırdı.kapasitif olması daha çok ilgimi çekerdi ama arkadaki dokunmatik panel çok ilgimi çekti bunun da fiyatları arttırdığı için ve hack sonucu (yanlış hatırlamıyorsam ) 173 milyon dolar kaybettiği için bence sony harcamalardan biraz kısmış pil süresi diğer psp ler gibi olursa neden almayayım

mehmetoguzderin

12.6.2011 22:04:15

0
Riiiiiiiiiidge Racer. Gerçekten bu oyunu hiç ama hiç sevmiyorum. Yapay zeka 0. Grafikler yansımaya boğuluyor ve arabalar çok parlak. Xbox 360'tada, 3DS'tede, PS3'tede, Vita'dada hertürlü durum vahim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ridge Racer Vita
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız