Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ridge Racer Vita'da Takım Oyunu Olacak

Oyunun grafikleri beklentileri karşılayamayacak gibi görünüyor
 
     Hemen hemen her konsolun çıkış oyunu olmayı başaran Ridge Racer'ın Vita sürümünde online modlar olacağı açıklanmıştı. Namco Bandai ise bu defa seride ilk defa online takım oyunu (Team Play) seçeneği ekleyeceğini açıkladı.
 
     Ortaya çıkan bilgilere göre oyunda "Planetary League"de 4 takım birbirine karşı yarışabilecek. Takımınız günlük görevlere çıkacak ve arkadaşınızla birlikte adınızı dünya çapında duyurmaya çalışacaksınız.
 
     Online desteğin dışında Ridge Racer Vita'da "Skill Grade" sisteminin de olacağı açıklandı. Bu sisteme göre tek kişilik yarışlarda yapay zekaya veya kendi hayaletinize göre yarışırken yetenek derecenizi takip edebileceksiniz. Böylece yeteneğinizi geliştirmek için daha fazla çaba harcayacaksınız.
 
     3. parti bir firma yerine bizzat Namco Bandai tarafından geliştirilen Ridge Racer Vita umarız zaten az olan beklentilerimizi karşılar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Ridge Racer Vita Yarış Namco Bandai Sony Playstation
Costume Quest PC için Çıktı Dynasty Warriors Vita'dan Yeni Görseller

avatar78

15.10.2011 12:46:22

-1
Çöp, satmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ridge Racer Vita
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız