Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rian Johnson, Knives Out 2'nin İsmini Bulmakta Zorlanıyormuş

 
 
Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi'ın yönetmenliğini yapan Rion Johnson'ın geçtiğimiz yıl yayınlanan dedektiflik filmi Knives Out'un devamının yapıldığı bir süredir biliniyor.
 
Geçtiğimiz gün yaptığı açıklama ile de hikayeye dair az da olsa detay öğrenmiş olduk. Yönetmenin açıklama yapmasının sebebi, ikinci filmin ismini bulamıyor oluşu. Knives Out ismi ilk film için uygun bir filmdi, çünkü bıçak üzerinden ilerliyordu hikaye.
 
Ancak ikinci filmde başka bir hikaye anlattığını söyleyen Rion Johnson, ismi henüz bulamadığını ve bu konuda çok zorlandığını söyledi. Devam filminde, ilk filmin de başrolü olan Daniel Craig dışında tüm oyuncular değişecekmiş ve bambaşka bir hikaye anlatılacakmış. 
 
Belki de bu şekilde sinema dünyası Poirot ve Sherlock gibi yeni bir dedektif kazanmıştır. Umuyoruz en az ilk film kadar başarılı filmlerle seri devam eder.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri knives out devam filmi knives out 2 konusu detaylar hikaye oyuncular ne zaman yayın tarihi
Spellbreak Üç Haftada 5 Milyon Oyuncuya Ulaştı Simon Pegg ve Nick Frost'un Korku Komedi Türündeki Dizisi Truth Seekers'ın Yayın Tarihi Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız