Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rian Johnson, Carrie Fisher'ın da Bulunduğu Star Wars Setinden Yeni Fotoğraflar Paylaştı

 
Star Wars'un son üçlemesi geçtiğimiz yılın Aralık ayında sonlandı ve çoğu izleyici için serinin en kötü filmlerini barındırıyordu. İlk film The Force Awakens her ne kadar fazla eleştirilmese de sonraki iki film hayranları oldukça mutsuz etti.
 
İkinci filmin yani The Last Jedi'ın yönetmeni Rion Johnson da filmin setinden yeni fotoğraflar paylaştı. Fotoğraflarda, çekim aşamasında hayatını kaybeden Leia karakterini canlandıran oyuncu Carrie Fisher da bulunuyor. Fotoğrafların ikinci film için spoiler olabileceğini söyleyelim. 
 
Star Wars: The Last Jedi 2017 yılında yayınlanmıştı ve hayranların seriye olan umutlarını ciddi oranda azaltmıştı. Bahsi geçen Tweet'i ve fotoğrafları aşağıda bulabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri star wars disney
The Order: 1886 Geliştiricisi PlayStation 5'in En Devrimsel Konsollardan Biri Olacağını Düşünüyor Rainbow Six Siege PS4 ve Xbox One Diskleri PS5 ve Xbox Series X'te Çalışacak

Jack Rabbit Slims

20.3.2020 13:59:12

0
Bu kadın da genç gitti.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız