Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Retro Bilimkurgu Görsel Roman Macera Oyunu Sol: The Gun-Dog, PC için Duyuruldu

 
 
Astrolabe Games, Space Colony Studios'un geliştirdiği retro bilimkurgu görsel roman macera oyunu Sol: The Gun-Dog'u PC için Steam üzerinden yayınlayacağını duyurdu. Oyun 2023 yılının sonlarına doğru çıkış yapacak. 
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde: 
 
Gezegen Takvimi 214. Güneş Savaşı'nın bitiminden bu yana dört yıl geçti. Mürettebat arkadaşlarını savaşta kaybetmekten yaralanan kahramanımız, Jovian Space'in kenarından gelen gizemli sinyalleri araştırmak üzere gönderilen Jovian devriye gemisi Gun-Dog'a yeniden atanır.
 
Gun-Dog'un mürettebatının bilmediği, yıldızlar okyanusunun derinliklerinde sadece Gun-Dog'u değil tüm mürettebatını tehdit eden yeni bir tehlike beliriyor.
 
Mürettebat arasında patlak veren paranoya, komplolar ve kan davalarında yol alırken gemiyi bilinmeyen bir saldırgandan kurtarmaya çalışırken Gun-Dog'un güvenlik görevlisi rolünü üstlenin. Dostluk dağılırken sizi bekleyen zorlukların üstesinden gelebilir misiniz?
 
Duyuru Fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Retro Bilimkurgu Görsel Roman Macera Sol: The Gun-Dog PC
DMC'den ilham Alan Wanted: Dead'in Sistem Gereksinimleri Açıklandı Görsel Roman Oyunu Revue Starlight, Switch ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız