Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil'ın 15. Yaş Günü Kutlandı

Umbrella Corporation'ın deneyleri nedeniyle zombiler ve çeşitli yaratıkların saldırısına maruz kalmıştık

    Resident Evil serisinin 15. yaş günü Tokyo'da kutlandı. İlk 4 oyunu (1-2-3-Code Veronica) ile korku oyunları kategorisine adını altın harflerle yazdıran daha sonra aksiyon-gerilim türüne yönelen Resident Evil hala popüler bir oyun olma özelliğini koruyor.
 
     Şu sıralar Capcom da Resident Evil: Revelations (3DS) Resident Evil: Operation Raccoon City (PS3 & Xbox 360) ve HD yeniden yapımlarla seriyi devam ettiriyor. Bu oyunları bekleyen oyuncuların sayısı hiç de az değil.
 
     Japonya'daki EA (Air sözcüğünün Japonca fonetik okunuşu ile ilgili bir sözcük, Electronic Arts ile ilgisi yok) adlı bir bar'da kutlanan 15. yaş günü benim gibi serinin ilk oyunlarını piyasaya çıktığı zaman oyuncuların kendini yaşlı hissetmesine neden olabilir. İşte Resident Evil'ın yaş günü kutlamalarından görüntüler:
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN Resident Evil Operation Raccoon City Slant Six Games Xbox 360 PS3 Shooter
PS Vita'da ''VOICE RECOGNITION GAMING'' Özelliği Red Orchestra 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

selcuk6688

21.5.2012 23:55:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: oa454 Valla bu "RE bozdu" laflarına iyice gıcık olmaya başladım.Allah aşkına arkadaşlar bir oyun çıktığı yıldan itibaren hep aynı şekilde devam edip sadece grafikleri değiştirse bu seferde "biraz değişiklik istiyoruz beah" diyip isyan edersiniz.Değişim şart bir şey.Bazıları değişim yapmaz öylede sevilir eyvallah ama 2011 in şu ayında RE her 2 senede 1 Re3 misali oyun çırkartırsa burada isyan çığlıkları atardınız "sıkıldık artık" diye.Tamam RE5 kötü bir oyun ama RE4 gibi bir şahesere de "kötü oyun" damgası yapıştıramaz kimse kolay kolay.Çoğu kaynakta GOTY seçildi RE4. Peki Capcom RE ile ilgili alınan eleştrilere yönelik korku oyunu çıkartacağını duyurmuştu.Demekki adamlar ne zaman nerede duracağını biliyor. Bence boşa eleştriyorlar şu " RE Bozdu ya" diyenler.Zaten bu lafada gıcık oluyorum. Hayır arkadaş RE hiç bozmadı.Sadece yolunu değiştirdi ve iyide yaptı. İlerde korkuya yönelik oyunuda çıkacak o zaman isyan eden arkadaşların hiçbir bahanesi kalmaz bu seferde biz aksiyon istiyorduk ko
dedigin ruyanda olur kardeş bu seri batti oynayıs modu bıle berbat adama ates ation 2 saate oluo kursun bitio oynayıs modu sorun grafik iyi bi oyna gor adam vurabilionnu kardeşim re5 batti aksiyon boylemi olur adami zar zor vuruon en sonunda hile actim adami yine vuramioz hile ile bile vuramıoz oyun batti oyunu bitirdim sonu berbatti habure boss gelio bu ne nemesis olmuo sacma yapmıslar ates etme zor adamin dibine gidiyom kafaya sikiom olmuo hakli değilsem cevap yazin haklıysam yorum yapin

TangoEchoKilo

22.6.2011 22:20:56

0
Pılav ornegını veren arkadas her halde ogle yemegıne daha cıkmadan bu yorumu yazdı :D

necip_uysal

22.6.2011 18:44:32

0
re serisi kendini aksiyona verdi.zaten piyasada zibilyon tane aksyon oyunu var. nerede namesis nerede re 5. re4 bile çok güzel oyundu ama 5.oyunla seri inanılmaz bir düşüşe geçti

.:SyLaR:.

22.6.2011 13:46:44

-1
Oyunun başında Shinji Mikami olmadıgı sürede resident evıl ne kadar korkuya dönsede o kadar iyi olmaz zaten en son yaptıgı re resident evıl 4 tü oda çok saglam oyundu.Shinji Mikami bıraktı o jun takeuchi midir nedir sanki re ona taktı gitti aksiyon yaptı serinin içine etti çekti gitti.Umarım şimdi gelicek kişi adam gibi bi oyun yaparda oynarız re revelations'dan sonra ümitlendim. Bu arada capcomdan iyice nefret etmeye başladım resident evıl'ı amerikalı ergenler oynıyacak diye mahfettiler yetmedi şimdi dmc ye geldi sıra tam onuda bebe oyunu yaptılar koydular başına bi emo tipli herifi rahatladılar.

oa454

22.6.2011 13:11:19

-1
rku sıktı diyenleriniz olacak. Her gün pilav yerseniz gına gelir.Ama bir gün pilav, bir gün pilav üstü kuru, diğer gün etli pilav yerseniz değişiklik olur, normal pilavdan 1 haftada sıkılacağınıza değişik lezzetlerle 1 ayda sıkılırsınız.Pilav etli pilav oldu diye korkacak bir şey yok sonuçta özü pilav.İstediğiniz zaman özüne tekrar dönersiniz(valla başka örnek gelmedi aklıma :D ) Yani değişim heryerde herşeye şart. Bu arada BSC nin karakter sınırlamasını eleştriyorum.4000 karakterli yazı yazabilme hakkını tanıyorlar ama 2 - agraf yazı yazamıyoruz.

oa454

22.6.2011 13:03:30

-1
Valla bu "RE bozdu" laflarına iyice gıcık olmaya başladım.Allah aşkına arkadaşlar bir oyun çıktığı yıldan itibaren hep aynı şekilde devam edip sadece grafikleri değiştirse bu seferde "biraz değişiklik istiyoruz beah" diyip isyan edersiniz.Değişim şart bir şey.Bazıları değişim yapmaz öylede sevilir eyvallah ama 2011 in şu ayında RE her 2 senede 1 Re3 misali oyun çırkartırsa burada isyan çığlıkları atardınız "sıkıldık artık" diye.Tamam RE5 kötü bir oyun ama RE4 gibi bir şahesere de "kötü oyun" damgası yapıştıramaz kimse kolay kolay.Çoğu kaynakta GOTY seçildi RE4. Peki Capcom RE ile ilgili alınan eleştrilere yönelik korku oyunu çıkartacağını duyurmuştu.Demekki adamlar ne zaman nerede duracağını biliyor. Bence boşa eleştriyorlar şu " RE Bozdu ya" diyenler.Zaten bu lafada gıcık oluyorum. Hayır arkadaş RE hiç bozmadı.Sadece yolunu değiştirdi ve iyide yaptı. İlerde korkuya yönelik oyunuda çıkacak o zaman isyan eden arkadaşların hiçbir bahanesi kalmaz bu seferde biz aksiyon istiyorduk ko

El Cezeri

22.6.2011 12:47:26

+1
Bazi arkadaslarda saygi da kalmamis, efsane serilerin kutlamalarina sinir olur olmuslar.

qoweq2

22.6.2011 12:38:40

-2
re5 ne gerilim ne korku ne aksiyon oyunuydu saçma sapan bir oyundu bir tek re3 beğenmiştm gerisi kötüydü bence.

CaSsErDoDo

22.6.2011 10:56:58

+4
re4 e lafım yok ama re5 aksiyon oyunundan başka bir şey değildi.

sniper23

22.6.2011 09:14:32

0
resident evil korkudan aksiyona yönelince bitti zaten

BlackBeasT

22.6.2011 08:47:33

-1
Resident Evil 2005'de öldü ,Capcom avrupa sınırlarında oyun satmak adına Resident evil 4 ve 5'den itibaren Action-Advanture çevirdi,bu ne biçin japon firması Capcom dönelikliğini sahtekarlığını başka hiç 1 japon oyun firmasında göremezsiniz.

stun

22.6.2011 08:37:53

-8
iğreniyorum şu şöyle oyun...ların yıl kutlamalarından... konsol kutlaması olsa neyse...
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil: Operation Raccoon City
+ TAKİBE
AL
38 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız