Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil: Revelations'ın DLC Tarihleri


     24 Mayıs'ta PC, Xbox 360, Playstation 3 ve Nintendo Wii U için piyasaya çıkacak olan Resident Evil: Revelations HD'nin indirilebilir içeriklerinin ne zaman yayınlanacağı açıklandı. 4 Haziran'dan itibaren her hafta yeni içerikler gelecek.
 
     4 Haziran'da Resistance ve enchancement silah paketi 1.99 dolardan satılacak. Bu paket size her her bir silah için 6 adet parça da kazandırıyor. 11 Haziran'da Rachael Ooze ve Lady Hunk ayrı ayrı 2.99 dolardan Raid Mode'ta oynanabilir olması için DLC olarak satılacak. Son olarak ise 18 Haziran'da 0.99 dolara önsiparişte ücretsiz olarak verilen silahların her biri satışa çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil: Revelations DLC
Vita'ya Geliştirilen Medal of Honor Ortaya Çıktı Visceral Games'ten Yeni Nesil Projesi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

haganeno

21.5.2013 15:58:01

0
Ne güzel eskiden nemesis öldüreceğiz de silah parçası toplayacağız da silah yapacağız diye uğraşırdık. Şimdi bu kadarcık basit bir zevki bile paraya çevirdiler.

BSC Misafiri

21.5.2013 11:29:56

+1
Resident Evil 5,Raccon City,Son çıkan 6. oyun beni hiç heycanlandırmamıştı.Hayal kırıklığına uğramıştım.Bu oyundan da pek beklentim yoktu.Ama demoyu oynadıktan sonra çok kararlarım çok değişti adeta heyecanlandım.Eskilere gittim.Çünkü Resident Evil 4'ten bu yana böyle sağlam çıkan bi RE oyunu yoktu.Optimizasyonu da iyi yapmışlar.Herşeyiyle güzel bi RE geliyor.İnşallah chapter sayısıda tatmin edicidir.

resh_aykut

21.5.2013 10:05:43

0
Re revelations DLC leri çok saçma . Lady hunk bile yapmışlar işsizler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil: Revelations ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız