Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil: Revelations 2'nin Raid Moduna Online Co-op Modu Geliyor


      Capcom, Resident Evil: Revelations 2 oyuncularını memnun edecek yeni bir duyuru paylaştı. Belirtilene göre bu ayın sonlarına doğru oyunda yer alan Raid modunu arkadaşlarınızla online olarak oynayabileceksiniz.
 
      Firma, Eurogamer'a yaptığı açıklamada 31 Mart'ta oyunun tüm sürümlerine raid modu için online co-op modunun ekleneceğini duyurdu. Böylece Resident Evil: Revelations 2'nin raid modunu yanınızda olmayan arkadaşlarınızla internet üzerinden de oynayabileceksiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net Resident Evil: Revelations Korku Macera Aksiyon Capcom resident evil revelations 2 biohazard revelations 2 ps3 xbox 360 Resident Evil: Revelations Korku Macera Aksiyon Capcom resident evil revelations 2 biohazard revelations 2 ps3 xbox 360
Önümüzdeki Haftasonu PS4 Kullanıcıları için Ücretsiz Multiplayer Etkinliği Düzenleniyor Cities Skylines 500.000'i de Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

veterangamer

16.3.2015 22:47:25

0
Raid modu co op zevkli zaten

0quz28

16.3.2015 17:16:07

+1
bence başta yapılması gerek şeyleri şimdi yapıyorlar bu bir stratejimi yoksa bu oyunu yapan adamların kafalarımı çalışmıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil: Revelations 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız