Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil Resistance'a Nemesis ve Nicholai Ginovaef Eklendi

 
Capcom, Resident Evil 3 remake'in çok oyunculu modu Resident Evil Resistance için yeni bir güncelleme yayınladı.

Güncelleme serinin ikonik antagonist karakterleri Nemesis ve Nicholai Ginovaef'i Mastermind olarak ekliyor.

Resident Evil Resistance 4 vs 1 asimetrik co-op hayatta kalma korku deneyimi sunuyor ve dört oyuncu hayatta kalmaya çalışanların bir oyuncu da onları durdurmaya ve öldürmeye çalışan kişinin (Mastermind) rolünü üstleniyor.

Capcom ayrıca Resident Evil 3 remake'te Nemesis'i neden değiştirdiklerinden bahsetti. Nemesis remakte'te orijinal oyundan farklı olarak parazitlerle zombileri enfekte edebiliyor ve belirtilene göre bunun eklenme sebebi karakteri Tyrant'tan farklı kılmak ve Resident Evil 4'teki Ganado düşmanlarına referansta bulunmak.

Söylentilere göre de Resident Evil 4'ün remake'i yapım aşamasında.

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil 3 Remake Capcom PS4 Xbox One PC
Panzer Paladin Oynanış Fragmanı Control'ün Bir Sonraki Genişlemesi AWE Alan Wake'te Neler Olduğunu Anlamamıza Yardımcı Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kasatka

16.5.2020 14:12:46

0
Asıl soru şu. Resident evil 4 un remakeye ihtiyacı var mı ? Bana soracak olursan şu an millet ghost a hypelanmisken sekiro ile cosmus eski PS2 zamanlarında ki gibi bir japon kültürü oyunlarda yukselmisken reboot bir Onimusha yi duyururum. Önce millet bı affallar bı ne oluyoruz der ardından ps5 nin gücünü de kullanan bir dino Crisis i caaaaaat duyururum. Herkes şöyle bir susup birbirlerine bakar şimdi bu neydi nasıl oldu sorusunu soramadan caaaaaat Code Veronica ( re serisinin eski tarz oyun styljnin son örneğidir Veronica) remakeyi duyuruca çil yumurtası gibi dağılırlar. Şaka bir yana ben re 4 un remakesi için hala erken olduğunu düşünüyorum.

Metal-Gear

16.5.2020 09:44:24

0
Hakikaten de öyle. Ben RE3'ü kısa bir aksiyon oyunu olarak değerlendirdim zaten, RE3'ün Remake'i olarak değerlendirmedim pek uymuyor çünkü. Jill RPD'ye hiç girmedi bile, halbuki ana oyunda daha başlar başlamaz RPD'ye sığınmıştık. RE2 Remake iyiydi direkman ana oyunu takip etti her unsurda. Bunda önlerindeki projelere vakit ve bütçe ayırmak için RE3'ü kırpmışlar baya. Neyse umarım 4'ün Remake'i ana oyunu takip eder.

metOO93

16.5.2020 06:06:49

0
Capcom yine saçmalamaya başladı.

Kasatka

15.5.2020 19:15:01

+2
İsterlerse kralı gelsin olmaz cunki oyun ve düşünce yanlis. Outbreak serileri bile bu çakma boktan moddan çok daha kaliteli iki oyundu. Re 3 remake icin de soyleyecegim tek şey çok güzel olabilecekken bir oyun o kadar kolay heba edilmiş ki zaman kısıtlaması dan dolayı. Oyun baş yapıt olabilirmiş ama Raccoon city bırak koca şehidin bir küçük mahallesini modeleyip orda dondurup durdurdular bizi. Tamam çoğu remakeden çoğu şey değişir kesilir ama oyunun tamamını kesmekte nedir yahu. Bir tane bulmaca yoktu. Yıllarca bekle bekle kebap geliyor diye gele gele önüne helle çorbası gelsin . Hayal kırıklığını düşüne biliyor musunuz ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 3 Remake
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız