Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil Code Veronica Fan Remake Demosu indirilebilir

 
 
Resident Evil Code Veronica'nın hayran versiyonu artık indirilebilir durumda. Fan Remake versiyonu 3D ortamlara sahip ve üçüncü şahıs nişancı özellikleriyle karşımıza çıkıyor. Remake, orijinal oyunun tarzını korumayı amaçlıyor. Tam sürümü, tüm haritaların yeniden tasarlanmış versiyonlarını içerecek.
 
Resident Evil Code Veronica Remake iki mod içerecek; Renaake ve Classisc modu. Remake modu, üçüncü şahıs bir kameraya ve özüne sadık genişletilmiş senaryolara sahip olacak. Classis Mod ise orijinal oyundaki gibi sabit kamera açılarına sahip olacak. Ayrıca oyun, yeni sinematikleri, yeni oyun mekaniğini, genişletilmiş senaryoları ve bulmacaları oyunculara sunmayı hedefliyor.
 
Demoya ulaşmak için buradaki web sitesine gidebilirsiniz. 
 
Yayınlanan video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon macera
Mario Golf: Super Rush, Nintendo Switch için Cuma Günü Çıkıyor Sky: Children of the Light, Switch'e Haziran Sonunda Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aterikasedi

23.6.2021 03:08:05

0
Code Neromica ?

Venomstr

22.6.2021 23:01:33

0
Resmi duyuru sanıp heyecan yaptım.

BSC Misafiri

22.6.2021 20:49:47

0
Fan Remake konusunda başta Rodlima var youtube'da aratırsanız Unreal Engine ile çok sağlam orjinal 2. oyun remake'i çıkmadan 2. oyunu ve Veronicayı reamke yapmıştı. Ancak Bu projenin de iptal olacağı gibi bunlar telif haklarıyla korunan projeler aynı isim karakter ve senaryo ile yapılmaları yasak. Adamın her videosunun altında link at, gerekirse para verelim yazsalar da yaptığı versiyonlardan tek sızıntı vermedi. Capcom bunun da fişini çeker. Maksimum Daymare gibi oyunu ve senaryosunu değiştirip kullanırlar.

BSC Misafiri

22.6.2021 18:49:34

0
Silah vasat kalıyor oyun sanki zorluyor

dikiştutmazsabri

22.6.2021 14:58:33

0
Yeni editör baya iyi çalışıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız