Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Resident Evil 7, E3'te Gösterilmeyecek"


     Geçtiğimiz hafta "The War Ends Now" sloganıyla bir posterde karşımıza çıkan Resident Evil 7'nin, E3 konferansında gösterilmesi herkesce bekleniyordu. Ancak firmaya yakın bir kaynak bunun tam tersini söylüyor.
 
     Sahte ya da değil, ama firmaya yakın olduğunu iddia eden bir kaynak, Resident Evil 7'nin, Capcom'un E3'teki kartlarından bir tanesi olmayacağını söylüyor. Bu bilgi doğru mu, hep beraber ilerleyen haftalarda göreceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil Capcom Korku PS3 Xbox 360 PC resident evil 7 e3
Fuse için Yeni İncelemeler Yayınlandı Terraria, Mobil Platformlar için Duyuruldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.9.2013 09:39:05

0
yahu sizdede bi korku merakivar yaa ben re nin tum serisini bitirdim en guzeli 4 ve 6 zaten yalnizca korku isteyorsaniz gidin sinamaya korku filmi izleyin eger oyun diyosak tabiki bunda biraz aksiyon olmali yoksa napcan bi boka yaramaz re6 cok guzel hicte kotu diyil re 6 tum karakterleri bitirdim ama en guzeli leon ve helenanin oyunu ama re 5 gercekten guzel diyil ben hic beyenmedim insallah re7 dede aksiyon ve leon kennedy olur)))))

BSC Misafiri

31.8.2013 10:05:01

0
kesinlikle RESİDENT EVİL (zero, (code veronica, (Director's, (survivor, (1-2-3-4) perfect. (5-6) kötü Gerçekten korku gerekli gerilim. Önemli olan aksiyon değil bu savaş oyunu değil. araştırma korkulu ilerlemeli duygulu 1 oyun olarak biliyorum. yanımda kardeşimle play station resident evil 2 oynarken korkudan yerlere girerdik elim kanıyor diyince annem olmak üzere herkez çıgılık atardı :) ALLAHIM yok böle 1 oyun derdim gerçekten zero vere 4 kadar bütün oyunlarını beğenerek ve severek oynardım hiç sıkılamıyacagın vaz geçemicegin 1 oyundu heleki o re 4 kilise içerisinde pencereden gece soğuğu camları buğulamış ve dışarıda yağmurun şiddetiyle yıldırımı seyrederdim müthiç 1 his gerçekten oyun dasın sanki umut ediyorum ki bu oyunu mahvetmesinler biz savaş oyunu değil gerilimli korkulu araştırmalı ilerlemeli duygulu 1 oyun istiyoruz kesinlikle (SİLENT HILL) de aynı tür 1 oyun ama onu kesinlikle değiştirmiyorlar yani bu savaş değil bu tür oyunlarda oyuncu kendisini normal hayattan 1 yaşam mücadelesinin içine girmiş gibi hissetmeli dir.

BSC Misafiri

7.8.2013 14:59:45

-4
Bence en iyi olan oyun resient evil 4 ve 5. Çünkü onlarda heyecan ve aksiyon çok fazla.Resident evil 7 yi de öyle yaparlar.Resident evil 6 yı hiç oynamadım.1-2-3 ü de hiç oynamadım.

Vural_95

4.8.2013 16:14:14

0
umarım yakın bi zamanda oyunun nasıl oldugunu öğreniriz. posterde not final diyor. 7. oyunda son oyun değil demekki :d . Zaten capcom en önemli oyunlarından re serisini bitirmezler iyi satıyor. yeni tarzını beğenmeyenler hiç takip etmesin . ben sewiyorum.

BSC Misafiri

24.6.2013 20:58:04

0
EKİP HALİNDE DEYİLDE AYNI SAVAŞ OYUNU GİBİ 6 SI ÖNCEKİ BÖLÜMLERİ BUNDAN DAHA İYİ 1 2 3 4 5 DE DAHİL OLMAK ÜZERE.

Guest-67B257AE9

8.6.2013 13:25:33

-1
re 4 ten sonra cıkan oyunlar bi boka yaramaz 7 cıkmassa 8 cıksın ben 2 ve 3 oynuyorum hala 6 dan bin kat iyi ne o oyunmu bi boka yaramaz 6 yı yarım saat oynadım ve beş para etmez dedim ve bidahada oynamadım artık re serisinden millet bişey beklemesin boş oyunun bi hava sı olacak usta cıkarsınlar nasıl olsa bir satış potansiyesi var onlar icin önemli degil

puslu.kıtalar.atlası

1.6.2013 03:12:03

-1
Bundan yıllar yıllar önce playstation 1'de daha çocukken oyunun cd'sini elime almaya korkardım. Her gün okuldan gelip bir an önce başına geçmek ama evin en uzak odasında oynadığım için korkutcak bir etmen olmamasına rağmen sırf gerilim dolu müziklerinden ötürü oyunu hızla kapatır koridoru bir ucundan bir ucuna rekor sürede koşardım. İnsan şunları görünce ahhh nerde o eski resident evil 1-2-3 diyor. İç çekiyor. PS2'de bıohazard files #2'i almak için yaz tatilimin 2 haftasını cd dükkanında geçirdiğimi hatırlarım. Ama gel gelelim re5, re6, re7 tamamen RE ruhuna ters. Zombi ruhuna ters. Korku ruhuna ters. Belki RE2 sadece bir polis departmanında geçerdi ama bize yaşanması imkansız dakikalar bahşederdi. Belki RE3'ün çok fazla bir özelliği yoktu ama tam anlamıyla bir RE ruhuydu. Çıkarttıkları şu oyunlar, saçma sapan zombiler, gereksiz gereksiz bosslar, anlamsız maplar, görsellik eklicez diye komando gibi gezen zombiler, saçma yan karakterler, anlamsız efektler ve müzikler... Daha neler neler sayılır ama bakmayın çocukluğuma saygım var, onu geçiyorum RE 1-2-3-4 ve bi buklede bıohazard'a saygım var. Yapma CAPCOM yapma. Sen bu değilsin. Bizler taramalı tüfek kullanan zombiler istemiyoruz. Roket atarlı zombileri hele hiç istemiyoruz. Biz kapı arkasına pusmuş, camları kırıp odaya dolaşan ve tek silahı kendi gücü olan zombiler istiyoruz. Her bossumuz NEMESİS gibi olsun istiyoruz. Ve son olarakta naçizane görüşüm şudur ki zombiye ona buna şuna silah verceğine oyunun içine 50 tane gereksiz karakter sığdırcağına 1-2 karakter (ki 2 bile fazla) koy zombi sayısını arttır. bir odada 2-3 tane değil 20- 30 tane olsun. Biz onlardan korkalım. Her kapı açılırken (eski oyunları oynayanlar iyi bilir o yavaş yavaş açılan kapı kulplarını, efsanedir ) içerde bizi kaç zombi veya ne bekliyor diye düşünelim, sandık arayıp silah bulalım. Belge bulalım, ingilizcemiz yetmesin hatta onuda okuyamıyalım. Lütfen CAPCOM, RE'yi bir 10 yıl geriye sar.

BSC Misafiri

1.6.2013 01:33:19

+1
Muhtemelen 7. oyun serinin son oyunu olacak.Tarzı 6. oyun gibi olacak.Ve bikaç yıl sonra aynı DMC ve Tomb Raider gibi efsane bi şekilde oyun piyasasına geri dönecek daha korkunç daha özüne sadık bi oyun olacaktır.Resident Evildan hiçbi zaman ümidimi yitirmedim.Özellikle Revelationsi oynadıktan sonra.Eski serilere çok sadık bi oyundu.

BSC Misafiri

1.6.2013 01:32:33

0
aynen korku serisidir re bu yüzden özüne dönmeli

OldGamers86

1.6.2013 00:28:14

0
Hiç çıkarmayabilirler. Gerek yok yani yormasınlar kendilerini. Daha kaliteli Macera-Aksiyon oyunları olacaktır piyasada merak buyurmasınlar...

Nightmare_00

1.6.2013 00:03:38

0
Nintendo Gamecube'e çıkan Resident Evil Remake gibi oyunlar istiyoruz.Ama Capcom'un o küçük beyni ne yazıkki 13 yıldır durmuş durumda yazık gerçekten..

Chosen_One

31.5.2013 23:23:00

0
Mümkünse hiç göstermesinler

supermariooooo

31.5.2013 21:06:47

-2
gamerhand al bendende okadar. resident evil 3 serinin zirvesidir. ama insanların çoğu aptal olduğu için bunlarda çoğunluğa göre oyun yapıyor. bizde arada kaynıyoruz nedir bu uçmalı patlamalı hollywood filmi gibi oyun tutkusu. gerçekten bunu oynayan kişi oyun oynadığını mı sanıyor?

Orta Bacak

31.5.2013 20:20:42

0
RE6 nın satışlarının beklenenden az olması ve Revelations'un eski RE atmosferini yansıtmasından dolayı Capcom'un akıllanacağını düşünüyorum.Eğer yedinci oyun doğruysa korku temalı bir oyu oyun olacağı kanaatindeyim.

by_t

31.5.2013 20:12:11

0
bi bitmedi gitti

GamerHand

31.5.2013 20:07:45

+5
Resident Evil isminin,markasının ve oyununun artık piyasa değeri normal oyunlar ile aynı. Eskiden bir Resident Evil oyunu duyurulduğunda ortalık karışır insanlar çılgına dönerdi. Ama artık Resident Evil dediğinizde insanlar ilgilenmiyor hatta kötü olacağı izlenimi akıllara gelip direk önyargı oluşuyor. Bunun sebebi Capcom. Bunun sebebi oyunun daha fazla kitleye hitap etmesini ve satmasını isteyen ve oyunu aksiyona çeviren Capcom. Açıkcası umrumda değil 7. oyun hiçte ilgimi çekmiyor. Yapımcı kadrosu değişmediği sürece ve bana korku görselleri, gerilim unsurları sunmadıkları sürece ve oyun MOTORU değişmediği sürece benim için ortalama bir oyundan öte değildir. Sistem aldırtan ya da ön siparişe koşturtan bir oyun hiç değildir. 4. oyun ile beraber seri tamamen rayından çıkmış basit bir aksiyon oyunudur. Sevenlere lafım yok ama bana göre değil. Final Fantasy ve Resident Evil özelerine dönmediği sürece kuruş harcamam bu iki markaya.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 6
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız