Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 6'nın Captivate Videosu + Yeni Tarih

Chris ve Leon karşı karşıya!
    
     Ana oyunları dışında özellikle yan oyunları ile köklerinden iyice koparak bambaşka bir kulvara doğru yola çıkan serinin yeni oyunu Resident Evil 6 için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.
 
     Oyunun bu videosu Captivate oyun fuarında yayınlandı. Videoya baktığımızda genel olarak yeni karakterler ve hikaye detaylarına yer verildiğini görüyoruz. Oynanış kısımlarına ise bu videoda hiç yer verilmemiş. Videoda C virüsünün yol açtığı etkiler net bir şekilde gözler önüne serilmiş. Yeni oyunda farklı mutasyona uğramış yaratıklarla da karşılaşacağız.
 
     Bu videoda yeni karekterler dışında Chris, Leon ve Sherry Birkin gibi bildiğimiz karakterler de gözüküyor. Ayrıca Ada Wong benzeri tavırlarıyla dikkat çeken karakter de oyunun kilit noktalarından biri olacağa benziyor (Yoksa Ada mı?). Amerika'dan Çin'e kadar farklı noktalara uzanan videonun son kısmı ise oldukça ilginç bitiyor. Videonun sonunda Chris ve Leon'u kapışırlarken görüyoruz. Çünkü biri bu karakteri tanık olarak yakalamak isterken, diğeri ise aynı fikre sahip değil gibi gözüküyor.
 
     Güncelleme: İtalyanca altyazılı olarak yayınlanan videonun hikaye kısmında Steve için Wesker Junior söylemi yapılmış. Dalga geçilmek için söylenen bir diyalog detayı mı, yoksa Wesker'ın bir oğlu mu var? Ne dersiniz?

     Videonun sonunda ise oyunun çıkış tarihi 2 Ekim olarak lanse edilmiş. Oyunun eski çıkış tarihi silinerek yerine bu yeni tarih geliyor. yani Capcom oyunun çıkışını öne almış gibi gözüküyor. Aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil Capcom Korku PS3 Xbox 360 PC
"Sniper Elite 3'ü Yapmak İstiyoruz" THQ'nun Yapım Aşamasında Yeni Bir Oyunu Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.4.2012 18:06:08

0
O sarışın kız shery resident evil 2 deki kız değilmi ya. Ashley'ide görmek isteriz re4 te çok pısırıklı onunda eli silah tutsun femme fatale olsun biraz örnek alsın ada ablasını.

The_Rahip

10.4.2012 18:05:30

0
Steve dönecek dedikoduları üstüne birde Junior Wesker olayı. Kafayı yemezsem iyidir.

BSC Misafiri

10.4.2012 17:29:34

0
Jr.Wasker'da babasının yarısı kadar bile iş varsa güzel bir senaryo bizleri bekliyor demektir, wasker'sız re düşünülemez jr. de olsa wasker wasker'dır :)

7heaven

10.4.2012 17:17:06

-1
Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama Leon'un tipi sanki Görevimiz Tehlikedeki Tom Cruise'a benzetilmeye çalışılmış.

Soul Fire IV

10.4.2012 16:30:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: Alves. Capcom Talha hocamı duydu heralde. RE6 yeni video ve Lost Planet ilk videosu yayımlandı. :))
Yayınlandı Lost Planet Ama Kaldırıldı 1 saat içinde

usengecherif

10.4.2012 15:22:16

0
heralde virüs çeşitleri z ye kadar gider diye düşünüyorum !!!!

Soul Fire IV

10.4.2012 15:06:35

0
01.47 de Wesker Junior Diyor :D ALbert Weskerin oğlu var lan ! wesker resident evil 5 te tam karizmaydı oğlu hiç ona çekmememiş .d Dehşet-ül afet bir oyun geliyor

ageof98

10.4.2012 15:05:14

0
İngilizcem çok iyi değildir ancak o adam Wesker'ın oğlumuymuş.Ayrıca hikaye konusunda tahminin o kişi Ada ve yine virüs çalmaya çalışıyor ancak bir aksilik nedeniyle virüs c etrafa dağılıyor ve kaos başlıyor.Leon ise Ada'nın masumiyetini kanıtlamaya çalışıyor.Ancak Chris aldığı görev nedeniyle Ada'nın peşine düşüyor.Son sahnede oluşan durumda bu nedenle oluyor. Oyundan beklentim aşırı derecede büyük çünkü siz bile künyede oyuna korku yazmışsınız dolayısıyla ben de heyecanlandım.İnşallah capcom pc'ye RE 5 gibi aslından güzel bir port yapar da rahat rahat oynarız.

Alves.

10.4.2012 15:01:38

0
Capcom Talha hocamı duydu heralde. RE6 yeni video ve Lost Planet ilk videosu yayımlandı. :))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 6
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız