Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 6'da Hikaye Üçe Ayrılacak!


     Resmi Playstation Magazine dergisi serinin merakla beklenen yeni oyunu Resident Evil 6 için yeni görüntüler ve bilgileri okuyucuları ile paylaştı. Bu bilgiler arasında gerek hikaye gerekse de işleyiş açısından önemli detaylara yer verilmiş. Sözü daha fazla uzatmadan aşağıdan göz atabileceğiniz dergi taramalarında öne çıkan detaylara değinelim.
 
- Oyunun yayınlanan tanıtım videolarında farklı mekanları görmüş fakat bu mekanlara nasıl gideceğimize dair bir açıklama ile karşılaşmamıştık. OPM'de yayınlanan bilgilere göre hikaye genel olarak üç kısma ayrılacak. İlkinde Leon S. Kennedy ile Amerika'da, ikincisinde Chris Redfield ile Çin'de, üçüncü kısımda ise Albert Wesker'in oğlu olan Jake Muller ile Edonia'da bulunacağız.
 
- Tabi oyunun co-op kısımları da göz önüne alınarak bu üç karakterin yanında da kendi partnerleri bulunacak. İşleyiş ise muhtemelen hikaye gidişatına göre parça parça olacak.
 
- Daha önce açıklandığı gibi Jake Muller'in kanı C virüsü için panzehir niteliğinde. Bu da onu dünyanın en önemli karakterlerinden biri haline getirecek. Muller'in oyundaki partneri Sherry Berkin. 

- Muller'in hikaye kısımları daha çok yakın dövüşe odaklanacak ve bu kısımlar ile ilgili daha çok bilgiye E3 fuarında ulaşabileceğiz. 

- Chris Redfield'in hikayesi oyun için hayali olarak tasarlanan Lanshiang adlı şehirde geçecek. Peirs Nivens'in partneri olan Chris'li bölümlerin daha çok aksiyon ve shooter odaklı olacak.
 
- Klasik zombiler ile birlikte 4. ve 5. oyunda gördüğümüz farklı zombilerle de oyunda karşılaşacağız. Bazı yeni düşmanlar ateşli silahlar kullanacak, bazıları ise deformasyon geçiren vücut uzuvlarını silah olarak kullanabilecek.
 
- Leon'un olduğu bölümler Oaks Üniversitesi'nin kampüsünde başlayacak. Burada daha önceki videolarda olduğu gibi Amerika başkanı ile karşılaşacak olan leon'un oyundaki partneri ise Helena Harper olacak.
 
- Daha önce açıklandığı gibi hareket halindeyken ateş edebileceğiz ve oyunda bir de cover sistemi bulunacak. Oyunun 2 Ekim'de çıkacağını da hatırlatalım. 
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil Capcom Korku PS3 Xbox 360 PC
Xbox 360 Gamepad'inde Buton Yerine Kurşun?! GameStop, Steam Kuponları mı Satmaya Başlıyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.9.2012 17:45:23

0
arkadaslar ben oyunu dün yani 28 eylülde indirdim xbox360 için oyun cok iyi 3 farklı hikaye olması guzel graafikler cok guzel ıslanma efektleri falan profesyonelce yapılmıs çift silah kullanabiliyoruz skill gibi özelliklerde var fakat bu sefer vaultumuz biraz daralmıs yakın dovus sistemide guzel olmus ellerine sağlık

MDV

11.5.2012 12:37:50

0
Recon city gibi olmaması umudu ile...

I3uRocKSiyoN

10.5.2012 17:39:55

0
Korkutamayacak bari güzel bir oyun çıkarsınlar

BSC Misafiri

10.5.2012 15:22:04

0
Chris Redfield en cok sevdim karakter umarim fragmandaki gibi leon silah dogrulatikrinda bize secim sansi tanirlar oyun iinde siah sahnesi olursa :D

atahan12

10.5.2012 13:52:10

+1
''Helena Harper'' size de bir yerden tanıdık geldi,değil mi :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 6
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız