Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 6, Xbox Live'da Satışa Çıktı

Resident Evil 6 Capcom'un satış beklentilerini karşılamadı

      Satış rakamları ile Capcom'un beklentilerini karşılayamayan Resident Evil 6, Xbox Live'da Games on Demand servisinde satışa çıktı. Bu hamle Resident Evil 6 satışlarına ne kadar katkı sağlayacak zamanla göreceğiz.
 
     Capcom oyunun Games on Demand fiyatını da 3200 puan (39.99 dolar) olarak belirledi. Bu fiyata her ne kadar kutulu sürümden daha düşük değilse bile (Amazon'da oyunun kutulu sürümü aynı fiyatta) en azından Resident Evil 6'nın kutulu sürümlerinden daha pahalıya satılan dijital oyunlar gibi olmaması sevindirici.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil Capcom Korku PS3 Xbox 360 PC Resident evil 6 Games on Demand
Trine 2: Director's Cut Güncellemesi Ocak Ayında Ninja Gaiden 3: RE'den Kasumi Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

resh_aykut

27.12.2012 10:31:51

-1
Nick i leonre4 olan arkadaşımız MADEM ÖYLE resident evil 4 çok mu güzel oyundu sanıyorsun allah aşkına bu oyunu oynamayıp ön yargılarınızdan kurtulmayıp nasıl eleştiriyorsunuz anlamıyorum . Call of Evil nedir ya hiç konsol kullanıyor musun onu sorayım önce ? Oyunu oynadınız mı sanki oynamadığınız ne de belli . Sanki ben farkında değilim bazı şeylerin . Resident evil umbrella chronicles oyunu hariç bütün resident evil oyunlarını bitirmiş bir kişi olarak ve resident evil ile büyümüş biri olarak ön yargılarımdan kurtulmuş biri olarak diyorum ki Resident evil 6 harika bir oyundur ve piyasadaki pek çok oyunu çoktan sollamıştır !

BSC Misafiri

26.12.2012 18:12:47

0
pc ye ne zaman geliyor oyun ?

ozozca

26.12.2012 10:07:35

+1
Resident Evil gibi korku oyunlarının atalarından sayılabilecek böylesi bir efsaneye bu hakaret nasıl yapılabildi anlamış değilim. Oyunu ne hale getirdiler. Bence serinin adı böyle devam edecekse şu şekilde değiştirilmeli: Call Of Evil ! ...

LeonRe4

26.12.2012 01:50:53

0
capcom bu dandik oyunla daha çok bekler yüksek satışı. re5 eski oyunların namı ile satmisti. re7 çıksın o daha da az satacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 6
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız