Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 4 ve Remake karşılaştırma videosu yayınlandı

 
 
Capcom tarafından biz oyunculara sunulacak olan korku temalı hayatta kalma nişancı aksiyon oyunu Resident Evil 4'ün yeniden yapım sürümü remake, 24 Mart tarihinde geliyor. Remake sürüm, orijinal oyunu başka bir boyuta taşıyor ve yeni teknolojilerle beraber tekrarda karşımıza çıkmasını sağlıyor. Bu süreçte yeni detaylar yayınlanıyor.
 
Geçtiğimiz günlerde YouTube'da içerik üreticileri Evil News ve GameV, oyunun orijinalini ve yeniden yapım sürümünü karşılaştıran bir video yayınladı. Bu videolar aracılığıyla oyundaki değişimleri bizzat görebilir ve nasıl bir yapıda olduğuna göz atabilirsiniz.
 
Resident Evil 4 vs. Remake
 
 
 
Resident Evil 4'ün remake sürümü yeni grafik geliştirmelerini, yeni oyun içi mekanikleri ve daha fazlasını bizlere sunacak. Ajan Leon S. Kennedy'i kontrol edeceğimiz oyun içerisinde temel oyundan birçok mekanik yer alacak ve bu tehlikeli dünyada hayatta kalmaya çalışacağız 
 
Atılacağımız bu aksiyon nişancı oyununda etrafı keşfedebilecek, yakın ve menzilli silah türlerini kullanabilecek ve bunları etraftan bulduğumuz aparatlar ile geliştirebileceğiz. Zanaat - craft sistemiyle beraber yeni öğeler üretebilecek ve hikayenin sonuna ulaşmaya çalışacağız.
 
Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda. Steam'de standart sürüm 563,47 TL, Deluxe sürüm ise 657,53 TL. 
 
İşte karşılaştırma videoları
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming action pc nintendo wii capcom ubisoft resident evil 4 iPhone
Aksiyon rol yapma oyunu Atlas Fallen'ın çıkış tarihi açıklandı Star Wars Jedi: Survivor yönetmeni üçüncü bir oyun istiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aterikasedi

2.3.2023 20:31:02

0
Valla 3 tane Resident Evil 1 oyunu var. PS1 , gamecube remake ve remakein tekrar güncellenmiş hali. Bi dördüncüyü çıkarırlar mı pek sanmam.

Jer Aders

2.3.2023 18:18:26

0
Resident Evil 1'e neden böyle bir remake yapılmadı anlamış değilim.Üvey evlat muamelesi gördü resmen.Kesinlikle 4 ve code Veronica dan sonra Resident Evil 1 ve 0 a da düzgün remake'ler gelmeli.Ondan sonra remake defterini kapatabilirler.Resident Evil 5 ve sonrasına gerek yok.

BSC Misafiri

2.3.2023 17:36:46

+1
Dur daha Resident Evil 1'in Gamecube sürümünün, HD Edition yapılmış halinin, TPS Remake'ini getirecekler. Remake'ler asla bitmez :D

aterikasedi

2.3.2023 17:20:13

0
Çok iyi gelişme. Sadece Code Veronica kaldı yapılmayan. Onu da remake yapıp bu remake olayına bir son verirler diye düşünüyorum. Ardından klasik tarzda sabit kameralı yeni bir oyun patlatsalar süper olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız