Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 3 Remake ‘1999 vs. 2020’ Oynanış Karşılaştırması [Güncelleme]

 
PlayStation Underground, önümüzdeki ay çıkacak Resident Evil 3 remake ile 1999'da çıkan orijinal Resident Evil 3'ün oynanışını karşılaştırdığı 16 dakikalık bir video yayınladı.
 
Bununla birlikte oyundan yeni bilgiler öğrendik. Orijinal Resident Evil 3'te hatta tüm Resident Evil serisinde güvenli odalara hiçbir zaman düşman giremiyordu. Resident Evil 3 remake ile bu değişiyor. Nemesis, remake'te güvenli odalara da girebilecek. Güncelleme: Capcom, Games Radar'a yaptığı açıklama ile, güvenli odaların güvenli olduğunu belirtti ve Nemesis'in remake'te de güvenli odalara giremeyeceğini doğruladı.
 
Ayrıca Raccoon City orijinal oyuna oranla daha büyük ve bu yüzden hızlı seyahat seneceği mevcut olacak. Yan görevler bulunacak ve Carlos karakteri oynanabilir olacak. 
 
Resident Evil 3 remake 3 Nisan'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Oyunun demosu çok yakında yayınlanacak.

Karşılaştırma videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil 3 Remake Capcom PS4 Xbox One PC
Animal Crossing: New Horizons'tan Dekorasyonların Gösterildiği Yeni Bir Fragman Paylaşıldı Frictional Games Oyunları Steam'de %90 İndirimde
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

matador_mirkhan

7.3.2020 22:33:03

0
Nemesisin dişleri iğrenç ötesi olmuş, tamamen doğallıktan uzak. Şimdi nemesis doğal mıda dişleri doğal olsun diyen çıkacaktır ama bilmem kaç sene önce çıkan ilk oyunda bile benim ağzımdaki gibi diş var xD hiçbir canlıda o kadar uzun ve bütün hepsi birbirinin aynısı diş yoktur.

rick dangerous

7.3.2020 02:25:17

+1
NEMESIS efendi hazretleri diyeceksiniz! İsterse; alaturka tuvalet'te bile huzur vermez..

mehmetalpertr

7.3.2020 01:22:31

+2
enfes ötesi.. mükemmel görünüyor. Nemesis.. inşallah Dino Crisis Remake'de yaparlar. Bu arada Save Odasına girmemesine sevindim. IGN in Save odasına da girecek tweeetinden sonra baya bir korkmuştum. ( Save odası = Safe Room = Korunaklı ya da güvenli Oda.. )
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 3 Remake
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız