Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 2 Remake'in Bu Modu Sayesinde Oyunu Ciri ile Oynayabilirsiniz

 
Geçtiğimiz yılın en önemli oyunlarından olan Resident Evil 2 Remake, orijinal çıkış zamanında da en iyilerden biriydi. Korku atmosferini kaliteli bir şekilde, hem orijinal oyunda hem de geçtiğimiz yıl çıkan oyunda bizlere yaşatmıştı.
 
Yeni yayınlanan mod ile birlikte de bu atmosferi biraz kırıyor. Ancak eğlenceli bir görsellik ortaya çıkıyor. The Witcher serisinden tanıdığımız Ciri karakteri Resident Evil 2 Remake'e ekleniyor bu mod sayesinde. Zombiler ile olan dertlerinizi artık Uzay ve Zamanın Hanımı'nı kontrol ederek çözebilirsiniz.
 
Buraya tıklayarak moda ulaşabilirsiniz. Moda dair videoyu da aşağıda bulabilirsiniz. Eğer Resident Evil 2 Remake oynamadıysanız, tavsiye ediyoruz. Orijinal oyunu oynamadıysanız, Resident Evil 2 Remake'i şiddetle tavsiye ediyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Resident Evil 2 Resident Evil 2 Remake Remake Capcom R&D Division 1 PC PS4 Xbox One korku Raccoon City Yoshiaki Hirabayashi
The Town of Light: Deluxe Edition 7 Şubat'ta Switch için Çıkacak Epic Games Mağazası'nın Erişime Açılmasından Sonra PC'deki Dijital Oyun Satışı Azalmış

Gözükmezadam

27.1.2020 10:55:06

0
yanlış portaldan geçmiş :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 2: Remake
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız