Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Renksiz Bir Dünya PSN Yolunda: The Unfinished Swan


     The Unfinished Swan isimli yapım ilk olarak 2008 yılında karşımıza çıkmıştı. O zaman sadece bir prototip olarak kalan yapımı baz alan, farklı modlarla da geçtiğimiz yıllarda da karşılaştık. Mod yapımcıları bu yapıyı baz alarak Unity ve Unreal Engine gibi grafik motoru ile yaptıkları farklı modlarla karşımıza çıkmıştı. Bu kadar zaman sonra ise The Unfinished Swan'ın PSN üzerinden satışa çıkacağı açıklandı.
 
     The Unfinished Swan renksiz bir dünyaya sahip olan bir oyun. Çok az rengin yer aldığı bu dünya, siyah ve beyaz tonlardan oluşuyor. Yolunuzu bulup oyunda ilerleyebilmek için ise siyah ve beyaz tonlarının birbirleri ile olan farkını kullanmanız gerekiyor.
 
     Yani bir mekana giriyorsunuz ve sizi zifiri karanlık bir alan bekliyor. Fırlattığınız beyaz tonlamalar ile bu mekana yön veriyor ve yolunuzu da bu şekilde yavaş yavaş buluyorsunuz. Santa Monica stüdyosunun da destek verdiği bu yapımın çıkış dönemi ise henüz belli değil. tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The The Unfinished Swan Giant Sparrow PSN Sony
Treyarch: "Black Ops 2 Her Yönüyle Yenilikçi" Black Ops 2 Üzerinde 300 Kişilik Ekip Çalışıyor

BSC Misafiri

3.5.2012 10:49:38

0
Bembeyaz olan yere siyah rengini firlatıp yolumuzu bulmaca. İlginç bir konsept...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Unfinished Swan
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız