Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Remnant: From the Ashes'ın En Büyük ve Son DLC'si Subject 2923 Çıktı

 
Remnant: From the Ashes'ın Subject 2923 indirilebilir içeriği bugün yayınladı.

Oyunun en büyük ve aynı zamanda son indirilebilir içeriği olan Subject 2923 yeni hikaye, görevler, bölgeler, boss'lar, silahlar, zırh setleri ve daha fazlasını sunuyor.
 
PlayStation Store'da 44,00 TL, Xbox Store'da 28,75 TL (Xbox Game Pass Ultimate üyelerine 25,87 TL), Epic Games Store'da 29,50 TL ve Steam'de 29,50 TL. 
 
Tam içeriği:
 

Yeni Hikâye: Subject 2923
Bu yepyeni hikâyede 'Dreamer'ların kökenlerini ve korkunç Root ile aralarında ne gibi bir bağlantı olduğunu keşfet. Remnant: From the Ashes sonrasında geçen bu yeni bölümde, Ward Prime'a ve başka birkaç yeni yere yolculuk edeceksin.

Yeni Bölgeler, Bölüm Sonu Canavarları ve Görevler
Kırsal topraklardan ve harabeye dönmüş Dünya'daki terk edilmiş bir askeri üsten Reisum'un dağlık dünyasının dondurucu ve acımasız tepelerine uzanan bir macerada zorlu yeni mücadelelerle yüzleş ve hayatta kalma savaşını sürdür.

Üstün Ateş Gücü
Karakterini, bu tehlikeli yeni deneyimler karşısında hayatta kalacak şekilde donat. Çok sayıda yeni silah ve modifikasyon, yeni zırh setleri ve kaplamalar ile yeni süs eşyası seçeneklerin olacak.

Hayatta Kalma, Macera ve Hardcore Modları Güncellemeleri
Reisum'da yer alan canavarlar, zindanlar ve bölüm sonu canavarlarının da döngüye dâhil edilmesiyle Hayatta Kalma ve Macera modlarında yeni tehditler baş gösteriyor. Hardcore Moduna ise bir dizi yeni ödül ekleniyor. Hayatta Kalma moduna erişim, Swamps of Corsus DLC'sini gerektirir. 

 
Çıkış fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Remnant: From the Ashes Steam Dungeon Leto's Lab
Valorant Yaması Pompalı Tüfekler Havada Ateşlendiğinde Daha Az İsabetli Olacak Şekilde Düzenliyor ESL Pro Lig Sezon 12 Çevrimiçi Olarak Gerçekleşecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.8.2020 21:51:17

0
Oyun uzun soluklu 5 saatte zor biter. Tamamen herşeyiyle bitirmek aylar alır

speederly

21.8.2020 19:00:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: metOO93 Epic Games bedava verir vermez gün içerisinde bitirdim oyunu. Yaklaşık 5-6 saatlik oynanışı var. Gizli bölgeler, bosslar ve itemler oyun süresini baya uzatıyor fakat bitirdikten sonra bunları keşfedince pek işe yaramıyorlar. Ancak güzel bir souls-like oyun örneği oldu. Coop uygulanışı da baya kolay ve pratik. Umarım 2.si daha başarılı olur.
her oynanışta aynı haritayı vermiyor oyun bosslar ve haritanın bir kısmı değişik denk gelebiliyor.

metOO93

21.8.2020 01:49:21

0
Epic Games bedava verir vermez gün içerisinde bitirdim oyunu. Yaklaşık 5-6 saatlik oynanışı var. Gizli bölgeler, bosslar ve itemler oyun süresini baya uzatıyor fakat bitirdikten sonra bunları keşfedince pek işe yaramıyorlar. Ancak güzel bir souls-like oyun örneği oldu. Coop uygulanışı da baya kolay ve pratik. Umarım 2.si daha başarılı olur.

BSC Misafiri

21.8.2020 00:18:22

0
Ana oyunu oynadım bitirdim birkaç ay önce. Fena değil, çıkarsa 2'si 3'ü geliştikçe kalite artacak gibi duruyor ama optimizeyi ciddi anlamda çözmeleri gerek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Remnant: From the Ashes
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız