Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Remnant: From the Ashes ve The Alto Collection Epic Games Store'da Ücretsiz

 
 
Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunları indirmeye açıldı.
 
Bu haftanın oyunları canavarla dolu kıyamet sonrası dünyada geçen üçüncü şahıs hayatta kalma aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes ve iki başarılı mobil oyun Alto's Adventure ile Alto's Odyssey'i tek bir pakette toplayan The Alto Collection.
 
Oyunları aşağıdaki bağlantılardan kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 20 Ağustos Türkiye saati ile 17:59'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz sizde kalacak.
 
 
 
Önümüzdeki haftanın oyunları da belli oldu. Enter the Gungeon ve God's Trigger 20-27 Ağustos tarihleri arasında Epic Games Store üzerinde ücretsiz olacak.
 
Remnant: From the Ashes
 
 
The Alto Collection
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Rockstar, Red Dead Online'ın Sorunlu Güncellemesini Geri Çekti Keanu Reeves'in Başrolünde Olduğu 47 Ronin Filminin Devamı Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

13.8.2020 21:36:45

0
Ayrıca 24 saatligine Total War Saga ki oyun 13 ağustosta çikıyor ücretsiz Epic store'da.

speederly

13.8.2020 20:49:25

0
oha raemnant efsanedir yapışın beyler.

Lord De Seis

13.8.2020 18:54:02

+1
Remnant from the ashes iyi bir oyun alın mutlaka kaçırmayın.

CaptainReinhard

13.8.2020 18:51:25

+4
Steam'de bu oyunlar yüksek fiyattan satılıyor. Epic Games bedava oyun vererek zaten oyuncuların gönlünde taht kurmuş bir şirket artı olarak uyguladığı güzel indirimlerin yanında verdiği kuponlar ile çok ucuza oyun satın alabiliyoruz keza Mount Blade II Bannerlord'u ben Epic Games'den sadece 60 TL'ye aldım komik bir rakam Steam 115 TL altına düşürmedi. Başarımlar özelliğini de test etmeyi başladılar 1-2 yıla Steam gibi çok geniş kapsamlı bir arayüze ve çalıştırıcıya sahip olacaklarını düşünüyorum. Biz oyuncuların yararına hepsi umuyorum Steam ciddiye alır bu rekabeti ve bedava oyunların kalitesini yükseltir yada daha ciddi indirimler uygular. Keza Sony 250 Milyon $'a Epic Games hisselerine ortak oldu Sony oyunlarının Epic Games'e çıkabileceğini düşünebiliriz gümbür, gümbür geliyor Epic Games.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ücretsiz Oyun Haberleri
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız