Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Redfall'un Çıkış Tarihi ve Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Arkane Austin tarafından oyunculara sunulacak olan açık dünya co-op birinci şahıs nişancı oyunu Redfall'un çıkış tarihi açıklandı. Oyun, 2 Mayıs'ta Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda. Standart sürümü, 699,00 TL, Bite Back Edition ise 999,00 TL'de satışta.
 
Redfall dinamik diyalog sistemine sahip olacak
 
 
 
Arkane Austin ekibi tarafından geliştirilen nişancı co-op aksiyon oyunu Redfalli dinamik diyalog sistemine sahip olacak. Dinamik diyalog sistemi sayesinde oyun içerisinde yer alan karakterler, takımda yer alan karakterlere bağlı olarak birbirleriyle etkileşime girecek ve beraber ne kadar vakit geçirirlerse aralarında o derece derin bağlar kurulacak. 
 
Redfall, Prey ve Dishonored'ın ödüllü ekibi Arkane Austin stüdyosundan biz oyun severlere sunulacak. Açık dünyada ister tek oyunculu ve istersek de co-op modunda ilerleyeceğiz ve birinci şahıs kamera bakış açısıyla beraber karşımıza çıkan düşmanları alt etmeye çalışacağız. Redfall, kendine özgü oynanış tarzı bulunacak. Bunun yanı sıra bizlere bir hikâye anlatacak ve aksiyon - nişancı türünü harmanlayacak. 
 
Redfall oynanış derin bakış videosu 
 
 
Redfall ön sipariş fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu nişancı pc Redfall
Şubat Ayının Üçüncü Haftasında Çıkış Yapacak PC Oyunları: 15-22 Şubat 2023 ESO, 2023'ün Hikâyesi Morrowind Üzerindeki Gölge İçin Yeni Macera ve Yeni Sınıfı Duyurdu

mehmetalpertr

27.1.2023 21:13:32

0
Tek kişilik modu nasıl olacak acaba ? Gamepass da güzel olursa deneyebilirim tek kişilik modu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Redfall
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız