Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Redfall Konsollarda Fare ve Klavyeyi Destekleyecek

 
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Arkane Austin tarafından oyunculara sunulacak olan açık dünya co-op birinci şahıs nişancı oyunu Redfall, resmi Xbox Store sayfasına göre konsollarda fare ve klavyeye tam destek sağlayacak. Aynı şekilde yakında Age of Empires 2: Definitive Edition'da da bu destek yer alıyor.
 
Microsoft tarafında konsollarda klavye ve fare desteği yaygın hale geliyor
 
 
 
Daha önce Microsoft - Xbox Game Studios tarafından yayınlanan nişancı aksiyon oyunu Halo Infinite'in de konsollarda klavye ve fare desteği bulunuyor. Şimdi ise bu destek co-op nişancı oyunu Redfall'a geliyor. Redfall'da oyuncuya karşı savaşmadığımız için konsollarda herhangi bir dezavantaj yaratmayacak (Öte yandan Hi-Fi Rush şu anda Xbox'ta klavye ve fareyi desteklemiyor).
 
Prey ve Dishonored'ın ödüllü ekibi Arkane Austin stüdyosundan biz oyun severlere sunulacak olan Redfall, 2 Mayıs'ta Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda. Standart sürümü, 699,00 TL, Bite Back Edition ise 999,00 TL'de satışta. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers nişancı pc Redfall
Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesine Hogwarts Legacy Hakım Oluyor Rol Yapma Oyunu Boyfriend Dungeon, PS5 için Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Redfall
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız