Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Orchestra 2'ye Workshop Desteği Geldi


    PC'ye özel sunulan gerçekçi FPS oyunu Red Orchestra 2, Steam'in Workshop desteğine kavuşuyor. Tripware Interactive, oyun için Workshop desteğini duyurdu.
 
    Belirtilenlere göre oyuncuların Red Orchestra 2 için geliştireceği harita ve modlar, bu bölüm altından paylaşılabilecek. Bu konuda bir de yarışma düzenleyen firma, harita yapımcılarına toplamda 35 bin dolarlık ödül dağıtmayı planlıyor. Yarışma hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
FPS shooter pc action shooter pc
Medal of Honor: Warfighter Satışları Kötü Gidiyor Grand Theft Auto 5'in Yeni Bilgileri Sızdırıldı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Akula-87

14.11.2012 22:19:41

+1
Esasen oyun da hala potansiyel var. Uzun bir aradan sonra Steam Workshop' in vesilesi ile oyunu yeniden kurdum. "Winterwald" diye yeni bir costum haritanın olduğu bir sunucuya girdim merakla (bknz. http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=83758) Ve hiç beklemediğim şekilde bana sanki ilk RO' da Tula outskirts' da oynuyormuşum hissi verdi. Bence Steam Workshop desteği TWI' in bugüne kadar RO2 için yaptığı en iyi şey. Ancak bana göre hala çok eksiği var RO' in eski günlerine dönebilmesi için. RO1' a yıllarını vermiş herkes sever tankları, bilirim. RO2' da 2 tip tank ile tek Gumrak haritası bulunuyor. Nerede o eski devasa Orel, BlackJuly veya Arad Realforest haritaları.. Tanklar önemlidir RO için zira RO' i bir mod' dan çıkartıp oyun yapan şeylerden biriydi bu.

HolyDemiJohn

5.11.2012 11:03:34

0
oyunu herkese tavsiye ederim çok eğlenceli ayrıca şuan steam de indirim var tripware bundle 15$

iric1969

5.11.2012 10:34:39

0
Paylaşım için teşekkürler!

Cpt. Miller

5.11.2012 10:34:09

0
Çok güzel yeni haritalar ve modlar yapsınlar oynayalım, eskiden CoD ve BF gibi oyunlarda da mod desteği olurdu. Bu arada Rising Storm dlc'si de ücretsiz olucak.

BSC Misafiri

5.11.2012 10:20:16

+1
İlk oyuda cok güzel modlar vardi ama buna ilgi az nedense
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız