Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Razer'dan Profesyonel Oyuncular için Staj Programı


     Razer’ın profesyonel oyuncuları işe alma geleneğinin bir parçası olan program, profesyonel oyunculara sevdikleri bu endüstrinin işleyişi hakkında bilgi verecek ve stajını tamamladıktan sonra endüstride çalışmak isteyenlere de kariyer olanakları sunacak. Dünyanın çeşitli yerlerindeki dokuz Razer ofisinde de açılacak olan stajyerlik pozisyonları, her bölgede belli sayıda stajyerle sınırlı olacak.
 
     Stajyer alacak ve Razer’da geçirdikleri zaman süresinde stajyerlere eski profesyonel oyuncuların da rehberlik edeceği departmanlar şunlar: ürün pazarlama, ürün geliştirme, topluluk, e-Spor, etkinlik ve halkla ilişkiler. Mevcut olan çok sayıda departman sayesinde profesyonel oyuncular yeteneklerine ve ilgi alanlarına en çok hitap eden uzmanlık alanını bulmakta zorluk çekmeyecekler.

     Programda yer alacak profesyonel oyunculardan biri de Zenith Gaming için oynayan, Team Razer’dan Benedict ‘HyHy’ Lim Han Yong. Benedict dünyanın en iyi Defence of the Ancients oyuncularından biri olarak tanınıyor ve kendisi önümüzdeki hafta Seattle, USA’de düzenlenecek ‘International’ turnuvasında yarışacak. Benedict ‘HyHy’ Lim Han Yong’un stajı International’da yarıştıktan sonra başlayacak.

     Profesyonel oyuncuların rekabet ettikleri alanda en iyi olmak için gereken dürtüye ve disipline sahip olduklarını belirten Razer CEO’su Min-Liang Tan, “Bu karakter özellikleri iş dünyasına doğrudan yansıyor, yakın gelecekte bu isimleri stajlarımızda ağırlamayı dört gözle bekliyorum” diye konuştu.

     Dünyanın dört bir yanından profesyonel oyuncular CV’lerini ve açıklayıcı mektuplarını hr_esports@razerzone.com adresine göndererek stajyerlik için Razer’a başvurabilecekler.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Aral Razer PC PS3 Xbox 360 Wii Aksesuar Ekipman
PSN Avrupa'da Counter Strike: GO Kayıp! Dishonored'tan Yeni Görseller Yayınlandı

Beful

22.8.2012 17:50:50

0
Kendimi Bildim bileli Hiçbir (Strateji - Moba - Fight) Oyununda japon Lara kafaTutamadim Bu yuzden Cok oyunun online ina girmeyi birakmiştirim Red alet starcraft Dota gibi Adamlar Oyun u işiymiş gibi oynuyo :D İş sektorunede donuşturmuşler :D:D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız