Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ray's the Dead 22 Ekim'de PS4 ve PC, 2021'de Switch için Çıkacak

 
Sony Interactive Entertainment'ın E3 2013 basın konferansında duyurulan kara mizah aksiyon macera oyunu Ray's the Dead en sonunda çıkıyor.

Geliştirici Ragtag Studio, Ray's the Dead'in 22 Ekim'de PlayStation 4 ve PC (Steam) için çıkış yapacağını ve 2021'de Switch'e geleceğini duyurdu. $19.99 fiyattan satışa sunulacak.
 
Ragtag Studio'dan Shawn Halwes tarafından belirtilene göre "Evet, başka bir zombi oyunu daha fakat biz beyin yemekten daha fazlasını sunuyoruz. Kara mizah, ahlaki ikilemler, kurtuluş hikayesi, 80'lerden inanılmaz tuhaf bir deneyim, düşündüren bulmacalar ve taktiksel zombi aksiyonu ile dolu fantastik bir ortam sunacağız. Tabii biraz beyin yemek de olacak." 
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Zombi ordunuzla 80'li yılları kasıp kavururken Ray'in ölümündeki gizemi gün yüzüne çıkarın.
 
Gerçek beyin içeren bir oyun
 
Ray's the Dead, gönülsüzce dirilmiş bir zombi olan ve 80'lerin son hücumunda emrindeki zombi sürüsüyle birlikte gösterişsiz Amerikan banliyölerinde kıyameti koparan Ray'le ilgili bir oyundur.
 
Daha önce yaşadıklarınıza hiç benzemeyen bir macerada Ray'i yönlendirirken, çeşitli zombilerden oluşan bir ordu kuracak ve çılgın yeni arkadaşlar edineceksiniz.

 
Çıkış tarihi duyuru fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Aaron Sorkin, David Fincher Yönetmeyi Kabul Ederse Social Network'e Devam Filmi Yazacağını Söyledi Wonder Woman 1984'ün Dijital Olarak Yayınlanmasının Bahsi Bile Geçmemiş

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız