Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rapor: iPhone 5 Çıkışı NGP ile Çakışacak

iPhone 5'in çok daha sıkı özellikler ile gelmesi bekleniyor.
 
    Business Insider'dan alınan rapora göre Apple'ın çok sevilen iPhone serisinin perde arkasındaki en yeni modeli iPhone 5, Eylül 2011'den önce üretime geçmeyecek. Yani 2012'nin başlarına kadar cihazın üretime geçmesi bekleniyor. Apple'ın satış stratejisini yakından takip edenler, deneyimli firmanın yeni iPhone'u 'Christmas' yani tatil sezonunda çıkaracağını tahmin edebilirler.
 
     Araştırma firması Avian Securities ise iPhone 5'in üretimine Eylül ayında başlanacağını tahmin ediyor. Bu da yeni serinin rafları 2011'in sonunda veya en geç 2012'nin başlarında dolduracağı anlamına geliyor.
 
    Eğer iPhone 5'in çıkışı tahmin edildiği gibi olursa cihazın çıkışı PSP'nin varisi PSP 2 ile çakışabilir. Bilindiği üzere PSP 2 yani nam-ı değer NGP tüm ihtişamıyla sene sonuna göz kırpıyor.
 
    Avian’ın raporlar arasında iPhone 5'in sistem özelliklerinin atalarından daha düşük ve fiyatının da doğru orantıda aşağılarda olabileceği belirtilmiş. Bakalım, öyle olacak mı?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Businessinsider Apple IPhone iphone 5 çıkış tarihi ngp
Söylenti: Xbox 360'ın Yeni Diskleri 10 GB Yürekleri Ağza Getiren Mortal Kombat Cosplayleri

rodibas9988

12.4.2011 15:18:43

+5
Daha 4'ü Almadım :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
iPhone
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız