Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rapor: Yeni Resident Evil Filmi Yapım Aşamasında

Oyunlardan uyarlanan filmler arasında en başarılılarından biri olarak Resident Evil gösterilebilir.
 
    Alınan bir rapora göre, şu anda yeni bir Resident Evil filmi yapım aşamasında ve çoktan çıkış tarihi belli; 14 Eylül, 2012
 
     Henüz ismi bilinmeyen yeni film, Resident Evil film serisindeki 5. film olacak ve 3D desteği ile gelecek. Geçen seneki son RE filmi Resident Evil: Afterlife'ın başarısından sonra yeni bir film yapılacağına kesin gözüyle bakılıyordu, ama yapım aşamsının bu kadar çabuk başlayacağı tahmin edilmemişti.
 
    236 milyon dolar gişe hasılatı elde eden Resident Evil: Afterlife, kendisinden önce çıkan ilk 3 Resident Evil fimi kadar gelir elde etmişti. Afterlife'ın genel başarısının filmin 3D desteğine sahip olmasına bağlanıyor. Çünkü elde edilen hasılatın %80'lik kısmının 3D destekli sinema salonlarından geldiği açıklanmıştı.
 
    Sony Pictures tarafından yapım aşamasına sokulan 5. film, Afterlife'dan 2 sene sonrasını konu alacak ve 2 Resident Evil filmi arasında bağlantı kuracak. 
 
    Başka bir söylentiye göre ise Devil May Cry filmi yapım aşamasında! Ama bunu resmi ağızlardan duymadığımız sürece inanmak biraz zor!

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Boxofficemojo resident evil resident evil filmi 3D
Kojima: Crysis 2'nin Hikayesi Klişeleşmiş Deus Ex: HR'nin Çıkış Tarihi Haftaya Açıklanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xLordRealx

5.3.2011 20:09:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Tüm filmlerini izledim. Özellikle Resident Evil: Extinction ve After Life tam bir baş yapıt :)
Afterlife neyse de Extinction başyapıt falan değil. Hatta serinin en kötü filmi diyebilirim. Resmen senaryo sıkıntısına girmişler filmde. Zombiler de görevini iyi yapamamış gibi geldi bana. Fazla doyurucu bir sahne göremedim açıkçası 3. filmde. Yenisini bekliyoruz...

cyhn90

5.3.2011 19:05:29

0
alice nedir ya şu film en baştan çekilsin ve orjinaline sağdık kalınsın abuk subuk karakter eklemeye gerekyok oyunun senaryosu gayet doyurucu(heleki filmden katkat). hem yeni filmde ne olabilirki dünya bitti gitti artık uzayda mı dövücek zombileri alice.

BSC Misafiri

5.3.2011 17:00:02

0
Tüm filmlerini izledim. Özellikle Resident Evil: Extinction ve After Life tam bir baş yapıt :)

BSC Misafiri

5.3.2011 16:59:38

0
Oyuna sadık kalsada kalmasada,Alice gökten zembille inmiş olsada, Milla Jovovich görmek için bile gidilir bu filme.

BSC Misafiri

5.3.2011 14:48:30

0
yaw bu fılm ıle oyun arasında dunyalar kadar fark var oyunlarını baştan sona hepsini oynamış bitirmiş biri olarak fılmler rezalet oyunla alakası yok jill 5.fılmde ancak ortaya çıkacak chrıss 4.fılmde ortaya çıktı aliss kim bileniniz varmı ben oyunlarda aliss diye bi karakter gormedım wesker rezil olmuş resmen

GodOfWar58

5.3.2011 12:52:38

0
Büyük ihtimalle 2 film arasında geçen olayları birleştirmek için çizgi roman veya küçük bir Tv dizisi çıkarırlar.Sonuçta aradan 2 yıl geçiyor ve Jill geleli 2 yıl oluyor.Para tuzağı olsada alıcaz artık napalım :D

In Isaac We Trust

5.3.2011 11:56:43

0
4.filmin sonunda jill var evet alice, chris, claire'e dalmak üzereyken umbrella öyle bitiyor. bide 5.oyundaki gibi jill ele geçirilmiş gözüküyor o kırmızı cihazımız ondada var. toplamaya başladılar hafiften.

HyDro-X-GEN

5.3.2011 11:26:36

0
4.Filmin sonunda Jill gözükmüştü sanırım 5.filmde olucaktır sırf Jill için bile izlmeye değer...

crysis8

5.3.2011 11:17:04

0
İİİ CIKSIN :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 5 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız