Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rapor: Just Cause Filmi Geliyor, JC3 de Yolda!


     Avalanche Studios'un beğenilen serisi Just Cause'un devam oyunu hakkında şimdiye kadar bir çok söylenti ve yalanlamayla baş başa kalmıştık. Ancak bu kez yayınlanan bir rapor, Hollywood camiasının içinden gelme!
 
     HollywoodReporter.com'da yayınlanan bir habere göre Avalanche'in beğenilen serisi Just Cause, beyaz perdeye taşınıyor. Yayınlanan raporda belirtilene göre Just Cause: Scorpion Rising ismindeki filmin senaryosu, Bryan Edward Hill tarafından yazılıyor. Filmin arkaplan kadrosunda ise Adrian Askarieh ve Eric Eisner gibi isimler bulunuyor.
 
     Bu arada aynı haberde, oyuncuları ilgilendirecek bir müjde de HollywoodReporter tarafından paylaşılmış. Yayınlanan haberde ekibin, Just Cause 3'ün yapımına başladığı da belirtilmiş.
 
     Bakalım bu söylenti silsilesinin sonu ne olacak?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
action pc xbox ps3 edios Just Cause 2
Runes of Magic'de Kış Festivali Zamanı Mario ve Big Dady Karşı Karşıya Gelirse
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

any77

9.12.2012 22:46:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving JC eğlenceli bir oyundu ama senaryosu iyi değildi, JC2 yi oynayan kişilerin çoğu stunt yapmak için yada gezmek için indirmiştir. Şahsen be çok uzun süre oynadım ama senaryo görevlerini etmedim.. Uçakların tepesinde dolanıyodum,2 uçağı birbirine bağlıyodum :D
işte sizin gibi indirenler yüzünden pc'yi hep ikinci plana atıyorlar

Chidori

14.12.2011 21:59:17

0
JC2 eğlenceliydi, JC3'ü bekliyorum.

2K

14.12.2011 18:31:23

-1
Just Cause güzel oyundu , keyifli oyundu fakat beyaz perdeye pek de taşınacak bir oyun değil Just Cause'e kadar başka filmini çevirecek oyun bulamamışlar mı ?

tnszfr

14.12.2011 18:17:34

-1
waooowww

SOLID SNAKE

14.12.2011 17:52:07

-1
JC eğlenceli bir oyundu ama senaryosu iyi değildi, JC2 yi oynayan kişilerin çoğu stunt yapmak için yada gezmek için indirmiştir. Şahsen be çok uzun süre oynadım ama senaryo görevlerini etmedim.. Uçakların tepesinde dolanıyodum,2 uçağı birbirine bağlıyodum :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Just Cause 2
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız