Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rapor: Bizarre Creations Bu Cuma Kapanıyor

Şirketin son oyunlarından Blur, Mario Kart sistemini daha ciddi bir havaya sokmuştu.

     Geçtiğimiz günlerde 7 Studios, şimdi ise Bizarre Creations. Activision'un çatısı altındaki yapım şirketleri bir bir kapanışa sürükleniyor. Daha çok, oyun değil, oyunun yapım tarafıyla ilgilenen sitelerden Develop'un yayınladığı rapora göre Bizarre Creations, bu Cuma kepenklerini indiriyor.
 
     İlk olarak İngiltere'nin Liverpool şehrinde 1994 yılında yapımcılık hayatına başlayan Bizarre Creations'u son olarak James Bond 007: Blood Stone oyunuyla görmüştük. Bundan öncesinde Bizarre; Blur, Geometry Wars, Project Gotham Racing gibi yapımlarla karşımıza çıkmıştı.
 
     Bizarre Creations'un kapanma nedeni hâla bilinmiyor. İlk önce bir söylenti çıkmıştı ve ardından bu söylenti Activision tarafından onaylanmıştı. Bu söylentiler bile Bizarre Creations'a alıcı bulmaya yetmişti. Zirâ, Bizarre Creations çalışanlarından birisinin Develop'a açıklamasında bazı şirketlerin söylenti sonrası kendileriyle ilgilendiklerini açıklamıştı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 blur Bizarre Creations yarış araba pc ps3 xbox360
Ubisoft Finansal Rapor: Yeni AC Bu Sene Çıkacak Shadow of the Damned'ten Yeni Görüntüler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Victor_Rebelias

15.2.2011 21:55:53

0
Pc oyuncularının (benim gibi düşünen bir kısmı) özellikle; pc pek çıkarılmayan tarz olan god of war ve ya dmc gibi oyunlar onun dışında da en kötü ihtimal final fantasy şeklinde insanı sarıp sarmayalayacak tarzda oyunlar beklemekte. Açıkçası bu firmanın batmasının yaptığı projelere bakarak kaçınılmaz olduğu belliymiş. Farklılık yaratan hiç birşey yaptıklarını sanmıyorum. Bu benim naçizane düşüncem.

RenoVat1o

15.2.2011 01:29:32

0
umarım komple activision kapanır.iyice gözünü para hırsı bürüdü bu firmanın.bir de call of duty'nin isim ve yayın hakkı için açılan davaları kaybederse de bayram ederim :))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Blur
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız