Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rainbow Six Siege'in Yeni Operatörleri Oryx ve Iana Haftaya Erişime Açılıyor

 
 
Ubisoft'un 1 Aralık 2015 tarihinde piyasaya sürdüğü rekabetçi shooter oyunu Rainbow Six Siege'e iki yeni operatör ekleniyor.
 
Geçtiğimiz hafta söylentileri çıkan iki yeni operatör resmi olarak duyuruldu ve bir de video paylaşıldı. Videoya göre operatörlerden ilki yani Iana, saldırı odaklı bir karakter. Diğer ise yani Oryx savunma odaklı bir karakter. 
 
Iana, hareketli bir hologram yaratabiliyor. Ancak bu sırada gerçek olan Iana'nın sabit kalması gerekiyor. Güvenli bir noktadaysanız eğer düşmana zor anlar yaşatabilirsiniz. Diğer operatör Oryx ise düşmanlarına hızlıca çarpabiliyor ve kalkan kullanan düşmanları bile zor duruma sokabiliyor.
 
Her iki operatör de 17 Şubat'ta test sunucularında erişime açılacak. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyerek, operatörleri daha detaylı öğrenebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Rainbow Six PS4 Xbox One Ubisoft FPS rainbow six patriots patriots pc siege
Dreams'in Geliştirici Ekibi, Dreams İçin "Nasıl Yapılır?" Videoları Paylaştı XCOM 2: Collection Switch için Derecelendirildi

BSC Misafiri

17.2.2020 19:47:48

0
Evet 5 yıl nasıl geçti haylen en az 5 /6 saat oynuyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rainbow Six: Siege
+ TAKİBE
AL
56 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız