Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rainbow Six Siege'in Rus Birliğiyle Tanışın

      Geçtiğimiz gün Rainbow Six Siege'in yapım aşamasının tamamlandığını sizlere aktarmıştık. Ubisoft oyundaki sınıfları tanıttığı video serisinin yeni bölümünü paylaştı. Bu kez tanıtılan sınıf Spetsnaz birliği.
 
        Spetsnaz birliğinin Tacnanka adlı askeri RP-46 makinalı tüfeğiyle teçhizatlanmış durumda. Bu silahın belirli yüzeylere takılabileceğini ve böylece tepme seviyesinin azalacağını belirtelim. Glaz ise düşmanları uzaktan avlıyor. Bir diğer asker sınıfı Kapkan, kapılara veya camlara konulabilen ev yapımı tuzaklar bulunduruyor. Son olarak Fuze, özel ekipmanını yere veya duvara yerleştirerek duvarın ötesine çok sayıda el bombası fırlatabiliyor.
 
      Bu Rus birliği içinden en sevdiğinizi ve oyunu elinize aldığınızda seçmeyi düşündüğünüz askerin hangisi olduğunu bizlerle paylaşmayı unutmayın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Rainbow Six PS4 Xbox One Ubisoft FPS rainbow six patriots patriots pc siege
Mars'ta Geçen RPG Oyunu Technomancer'dan Yeni Bir Oynanış Videosu Rise of the Tomb Raider'daki Saldırı Çeşitleri Bu Türkçe Altyazılı Videoda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.11.2015 13:13:06

0
Bordo Bereliler yoksa bizde yokuz.

stun

1.11.2015 01:52:06

0
tabiki fuse.. betayı oynayan herkes bilir çok overpower bir class.. duvara bi bomba yerleştiriyorsun.. stratejik olarak iyi yerleştirebilirsen zaten en az 2 kişi alıyorsun.. 1 bombayla zaten 2 bombası var.. kaptan hoşuma gitti ama zaten her duvar başına bariyer örtüldüğü için kimsede zaten kapıdan girmediği için çok boş :D .. range bu oyunda pek bi işe yaramaz o yzuden o yerde yatan klassta tırt ..

Patren

31.10.2015 19:15:47

0
6 ekiple kalmacak ilerleyen zamanla daha eklencek

Qonrul

31.10.2015 18:12:42

0
Oyun sağlam geliyor

CheKD

31.10.2015 17:45:53

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Dünyanın en iyi antiterör operasyon timleri arasında gösterilmesine rağmen,oyunda neden bizim TÜRK timimiz yok? Sırf bu yüzden bile alınmaz.
Arkadaş yorum yapacak konu mu kalmadı geldin Rainbow da niye Türk timi yok diyorsun?Komedisiniz arkadaş Rainbow Six Siege bir oyundur.Türk timi olsun olmasın bir şey değişmez oyun zevk için zaman geçirmek için stres atmak için oynanır gururlanmak için oynanmaz.

Rozabug

31.10.2015 17:10:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Dünyanın en iyi antiterör operasyon timleri arasında gösterilmesine rağmen,oyunda neden bizim TÜRK timimiz yok? Sırf bu yüzden bile alınmaz.
Aynen aynen Dünyanın en güçlü ordusu olmasına ragmen neden Bf4 te türk ordusu yok Sırf onun için bf4 almadım :) Arkadaşım FBI Dünyada ne var ne yok bilen bir kuruluş G.I.G.N Fransız özel harakat timi Zaten namını yeterince duyurmuş Ve sen neden bizimkiler yok diosun sebep 1.İlklerde filan gösterildiği yok 2.Oyuna koysalar Türkiyeye bidaha oyun girmez Türk ler ölürmü die saçma sapan ambargo yeriz Özellikle seçim zamanında çok tehlikeli 3.Onlar bordo bereliler orduya bağlı Polis değiller

BSC Misafiri

31.10.2015 16:32:05

-13
Dünyanın en iyi antiterör operasyon timleri arasında gösterilmesine rağmen,oyunda neden bizim TÜRK timimiz yok? Sırf bu yüzden bile alınmaz.

Antika82

31.10.2015 15:09:03

0
İyi Gibi...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rainbow Six: Siege
+ TAKİBE
AL
56 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız