Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rainbow Six Siege'e Sınırlı Süreli Arcade Modu Attrition Geldi

 
Ubisoft, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'e Attrition (Yıpranma) adlı sınırlı süreli yeni arcade oyun modunun eklendiğini duyurdu. Tüm platformlarda 13 Temmuz'a kadar oynanabilir olacak.

Bu modda her bir raunt zaferi, kazandığınız Operatörü karşılaşmanın sonuna kadar seçmenizi engelleyecek. Kaybetmeniz durumunda ise herhangi bir engel olmayacak. Bu da bir karşılaşmayı kazanmaya ne kadar yaklaşırsanız o kadar az Operatör arasından seçim yapabileceğiniz anlamına geliyor. Karşılaşmalar her zaman Bomba oyunu olacak ve harita Derecesiz karşılaşmalar ile aynı raunt sayısına sahip olacak şekilde küçük bir kadroya uygun olarak rastgele seçilecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Rainbow Six PS4 Xbox One Ubisoft FPS rainbow six patriots patriots pc siege
Nintendo Treehouse Canlı Yayını 10 Temmuz 20:00'da Tropico 6'nın Lobbyistico DLC'si Çıktı, Steam'de Bu Hafta Sonu Oynaması Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.7.2020 17:06:11

0
Ve güzel haber tşk

bobsantino

10.7.2020 01:53:07

+1
Ve tüm operatörler açık. Hepsini deneyebilirsiniz. Ben bende olmayanları denedim ve hangilerini alıp almayacağıma karar verdim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rainbow Six: Siege
+ TAKİBE
AL
56 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız