Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rainbow Six Siege İleride Ücretsiz Olabilir Ama Önce "Smurf" Sorununun Çözülmesi Gerekiyor

 
 
Ubisoft'un başarılı rekabetçi shooter oyunu Rainbow Six Siege 2015 yılında yayınlandı. Oyunun yönetmeni Leroy Athanassoff, Rainbow Six Siege'in ileride ücretsiz olmasını istediğini söyledi.
 
Yönetmen Leroy Athanassoff'a sorulan "Sizce Rainbow Six Siege ileride ücretsiz olacak mı?" sorusuna Athanassoff yanıt olarak, "Bu bir şirket kararı ancak, ben ve bazı çalışanlar bunun olmasını istiyoruz. Oyuna herkes ulaşabilsin istiyoruz." dedi. 
 
Leroy Athanassoff, "Oyunun ücretsiz bir oyun olabilmesi için önce smurf olayına bir çözüm bulmamız gerekiyor." dedi. Smurf, rekabetçi oyunlarda üst derecelere çıkmış oyuncuların, yeni hesaplarla oyuna en baştan başlaması demek. Bu durum sonucunda da oyuna yeni başlayanlar için haksız bir rekabet olmuş oluyor. 
 
Smurf olayı çoğu rekabetçi oyun için şu anda bir sorun yaratıyor. Geçtiğimiz günlerde Dota 2'de bu yüzden 17.000 oyuncu engellenmişti. Konuşmanın geri kalanında Leroy Athanassoff, oyundaki smurf sorununu nasıl çözeceklerine dair fikirlerini anlattı ve Dota 2'nin bulduğu çözüme yakın bir çözüm bulmuşlar gibi duruyor.  
 
Rainbow Six Siege aslında ücretsiz olabilecek bir oyun, zaten oyun içi satın alımlarla durumu dengeleyebilirler. Rainbow Six Siege'in Year 5 içeriği geçtiğimiz günlerde oyuna eklenmişti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Rainbow Six PS4 Xbox One Ubisoft FPS rainbow six patriots patriots pc siege
Mega Man Zero/ZX Legacy Collection Çıkış Fragmanı Macera Oyunu "Hazel Sky" Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ReflexAction

2.3.2020 22:12:01

+3
Oynayamıyorsunuz diye multi oyunlar kötümü oluyor ? R6 her gün oyuncu kitlesini arttıran ubisoft un halen para kazandıran en eski yapımı belkide

BSC Misafiri

1.3.2020 23:28:02

+1
Bu oyunda bir gelecek göremiyorum... Hikayesi olmayan sadece multi odaklı bir oyun...piyasa bu türe doymuş durumda...f2p de olursa tam olur...bitişi hızlanır...bu oyunların maliyeti firmalar için yüksek sunucu nedeniyle ...oyuncular böyle oyunlara bir kere para verip bir daha vermek istemiyor...o da firmaya yetmiyor...f2p yapınca da pay to win moda dönüyor oyun...öylede işi bitiyor zaten...görür bakarsınız...

keremec

25.2.2020 16:26:57

+1
Hala telefon numarasıyla doğrulama yok oyunda. Eposta ile doğrulama yaptırtıyor. Telefon onayı olsa yine büyük oranda azalır ama bu smurf hesapla düşük ranklıları yenmekten zevk alan güruh yine bulur bir çaresini.

ReflexAction

25.2.2020 13:00:11

+6
Umarım böyle bir hataya düşmezler oyun hileden geçilmez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rainbow Six: Siege
+ TAKİBE
AL
56 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız