Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Raiders of the Broken Planet için Açık Beta Düzenlenecek

 
   Castlevania: Lords of Shadow oyunlarının geliştiricisi MercurySteam, Raiders of the Broken Planet için açık beta düzenleneceğini duyurdu.
 
   Açık beta 15 - 16 Eylül tarihlerinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları üzerinde gerçekleşecek ve iki adet görev ulaşılabilir olacak.
 
   Raiders of the Broken Planet 22 Eylül tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

   Raiders of the Broken Planet – Prologue (Başlangıç bölümü) indirmesi ücretsiz olacak ve dört aşamada iki uzun görev, birden fazla oynanabilir karakter ve tek kişilik oyuncu modu ile çok oyuncu moduna erişim imkanı sunacak.

   Başlangıç bölümünün yanı sıra Raiders of the Broken Planet'in ilk tek kişilik oyuncu modu “Alien Myths” aynı gün yani 22 Eylül tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. €9.99 / $9.99 / £9.99 fiyat ile satışa sunulacak “Alien Myths” yeni karakterler, görevler ve oyunun dünyasını genişleten hikaye olmak üzere saatlerce içerik sunacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
L.A. Noire PS4, Xbox One, Switch Kapak Tasarımı Japonya'da Bir Mağaza Xbox One S'i Ultra HD Blu-Ray Oynatıcı Olarak Satıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız